LifeStar 7 Iulie 2015 14:36
Cantaretul britanic de origine greaca George Michael s-a internat de bunavoie, in luna iunie, intr-un centru de dezintoxicare din Elvetia, unde si-a petrecut si aniversarea celor 52 de ani, informeaza publicatia Daily Mail.

Aflat la Kusnacht Practice, in apropierea orasului Zollikon, starul britanic si-a facut aparitia in public cu ocazia petrecerii zilei sale de nastere, in Zürich, la 25 iunie. Astfel, paparazzi au putut capta imaginea unui barbat masiv, ce poarta mustata si barba, dar care este o umbra a unuia dintre cei mai bine cotati interpreti din istoria muzicii mondiale.

Cantaretul in varsta de 52 de ani plateste 190.000 de lire sterline lunar pentru tratamentul de la Kusnacht Practice, un centru care se ocupa de pacienti dependenti de alcool, droguri, jocuri de noroc si internet, dar si de cei cu probleme de nutritie si depresie, scrie MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului sau de cuvant, George Michael se afla intr-o pauza prelungita. In decursul ultimului an, starul - care a avut repetate probleme din cauza consumului de droguri - a fost vazut rar in public, permitandu-i doar prietenului si colegului sau David Austin sa-l viziteze la locuinta sa din Londra.

"Nu l-am mai vazut pe George de anul trecut, nu mai tin minte exact. Il vad pe prietenul lui plimband cainele cel putin o data sau de doua ori pe saptamana", a declarat un vecin pentru publicatia Daily Mail. In 2011, George Michael a fost la un pas de moarte, dupa ce din cauza unei pneumonii avansate a ajuns in stare de coma. In acelasi an, relatia sa cu partenerul sau de viata Kenny Goss s-a incheiat dupa 15 ani.

In prezent, cantaretul foloseste rareori platforma Twitter, unde se semneaza "The Singing Greek", ultima sa postare datand din 6 mai, cand i-a urat "La multi ani!" cantaretei Adele.

In plus, George Michael si-a inchiriat proprietatea pe care a cumparat-o in anul 2010, cu 5,8 milioane de dolari australieni, in Sydney, Australia, aceasta fiind listata pe site-ul Contemporary Hotels. Pretul pe care doritorii trebuie sa-l plateasca pentru o noapte de cazare aici porneste de la 1.400 de dolari australieni, iarna, si ajunge pana la 2.450 de dolari australieni, in varful sezonului. Casa se inchiriaza pentru o perioada de minimum doua saptamani, pentru maximum opt adulti si patru copii.

Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

George Michael a vandut peste 80 de milioane de albume pe plan international, iar printre piesele sale se numara hituri precum "Careless Whisper", "Faith" si "Last Christmas".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.