LifeStar 6 Iulie 2015 18:59
O proprietate de 1.500 de metri patrati din Hollywood Hills, care a apartinut actorului Marlon Brando intre anii 1953 - 1965, a fost scoasa la vanzare pentru suma de 3,945 de milioane de dolari, potrivit dailymail.co.uk.

Prima locuinta din Los Angeles a lui Marlon Brando a fost achizitionata de acesta pe cand avea varsta de 29 de ani, imediat dupa lansarea productiei de succes "Un Tramvai Numit Dorinta/ A Street Car Named Desire" (1951), de Elia Kazan.

Proiectata si construita in 1938 de arhitectul Paul Williams, locuinta are sase dormitoare, cinci bai si o bucatarie utilata profesional, care sunt dispuse pe doua niveluri. In plus, proprietatea cuprinde o piscina, terenuri pentru sport si o padure de bambus.

Printre celebritatile care au detinut aceasta proprietate se numara actorii David Carradine si Barbara Hershey, iar intre anii 1968 - 1969 aceasta a devenit centru pentru yoga, apartinand LA Yoga IYI, printre membrii institutului aflandu-se compozitorul si cantaretul James Taylor, cantareata Carole King, actorul Stacy Keach, compozitoarea si interpreta Joan Baez si actrita si prezentatoarea TV Tina Louise. Proprietatea a fost, de asemenea, caminul muzicianului Frank Zappa si este detinuta in prezent de avocatul Jack Baumann, scrie MEDIAFAX.

Marlon Brando, cunoscut si pentru rolurile din "Ultimul tango la Paris/ Last Tango in Paris" (1972), de Bernardo Bertolucci, si "Apocalipsul acum/ Apocalypse Now" (1979), de Francis Ford Coppola, a incetat din viata in anul 2004, la varsta de 80 de ani, intr-un spital din Los Angeles. A primit de doua ori premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru interpretarea din peliculele "Pe chei/ On the Waterfront" (1954), de Elia Kazan, si "Nasul/ The Godfather" (1972), de Francis Ford Coppola.

Marlon Brando s-a nascut in Omaha (Nebraska), la 3 aprilie 1924, si a copilarit in Ilinois. A studiat actoria la New York si a debutat pe Broadway in 1944. In 1950, si-a facut debutul in film, in pelicula "The Men", iar un an mai tarziu s-a afirmat in ecranizarea piesei lui Tennessee Williams "Un tramvai numit dorinta".

Citeste si:
Vrei să achiziționezi o locuință? Iată cum te asiguri că plătești...
Vrei să achiziționezi o...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.