LifeStar 6 Iulie 2015 18:17
Paul McCartney a recunoscut intr-un interviu acordat publicatiei Esquire ca s-a simtit frustrat de perceptia publicului dupa moartea lui John Lennon, in decembrie 1980, asemanandu-l pe colegul sau din trupa The Beatles cu fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii John Fitzgerald Kennedy.

"Stiam ca suntem diferiti. Stiam ca suntem ce altii din alte trupe nu erau. Lennon era priceput si inteligent, McCartney avea muzicalitate si ce mai avea el, Harrison era spiritual, iar Ringo era distractiv si un bun baterist. Cu totii cantam, ceea ce e destul de greu", a declarat Paul McCartney in interviul preluat de nme.com.

"Dupa The Beatles (formatia s-a destramat in 1970, n.r.), George si-a realizat discurile lui, John pe ale lui, eu mi le-am facut pe ale mele, Ringo la fel. Eram egali. Cand John a fost impuscat, pe langa oroarea in sine a evenimentului, lucrul cel mai obositor a fost acela ca, bine, acum, John este un martir. Un JFK (John Fitzgerald Kennedy, fost presedinte al SUA, asasinat in 1963, n.r.). Si am devenit frustrat pentru ca oamenii au inceput sa spuna ca el era The Beatles. Pana in urma cu un an eram egali. Eu, George si Ringo ne-am spus sa rezistam", a adaugat britanicul.

"Este adevarat: John era cel istet, a facut o treaba foarte buna. Si dupa The Beatles a facut o treaba si mai buna, dar si mai putin buna. Acum, faptul ca este martirizat l-a ridicat undeva la nivelul lui James Dean sau mai mult. Urma sa fie ceva de genul: el a fost unicul", a mai spus muzicianul care refuza ideea retragerii de pe scena muzicala.

"Sa stau acasa si sa ma uit la televizor? Nu, multumesc. Am vazut destul de multi oameni care au incetat sa cante si au expirat imediat. Inca imi place sa scriu, sa cant"
, a concluzionat starul in varsta de 73 de ani.

Anul acesta, cantaretul Paul McCartney ocupa din nou primul loc in topul celor mai bogati milionari din industria muzicala britanica, intocmit de publicatia Sunday Times, potrivit careia fostul solist al trupei The Beatles ar avea impreuna cu sotia sa, Nancy Shevell, o avere estimata la 1,1 miliarde de dolari, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Un fost membru al trupei The Beatles dezvaluie cum isi mentine...
Un fost membru al trupei The...

John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr si George Harrison au format trupa The Beatles, in anii 1960, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga. John Lennon a fost impuscat mortal la New York in 1980, la varsta de 40 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.