LifeStar 6 Iulie 2015 12:20
Actorii Ashton Kutcher si Mila Kunis, care anul trecut au devenit parintii unei fetite, s-au casatorit weekendul trecut, intr-o ceremonie ale carei detalii nu au fost facute publice, potrivit people.com.

O sursa a confirmat pentru revista People casatoria celor doi actori, insa reprezentantii acestora nu au facut nicio declaratie pana in prezent.
Acesta este prima casatorie pentru Mila Kunis, in varsta de 31 de ani, si cea de-a doua pentru Ashton Kutcher, in varsta de 37 de ani, dupa divortul acestuia de actrita Demi Moore, care a fost finalizat in noiembrie 2013.

Mila Kunis si Ashton Kutcher, colegi in distributia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au inceput o relatie in 2012, la aproape un an dupa ce actorul s-a despartit de actrita Demi Moore, dupa sapte ani de casnicie. "Cu el, in acest show, am avut primul meu sarut real", declara Mila Kunis, citata de presa americana.

Insa relatia acestora a inceput mult mai tarziu, in 2012, cei doi logodindu-se in februarie 2014. In octombrie anul trecut, Mila Kunis a nascut o fetita, Wyatt Isabelle, acesta fiind primul copil al cuplului. Zvonuri neconfirmate privind casatoria celor doi actori au aparut de mai multe ori anul trecut in presa americana, mai ales dupa nasterea fetitei acestora.

Ashton Kutcher a putut fi vazut pe marile ecrane in filmele "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas" (2008), "Ziua indragostitilor/ Valentine's Day" (2010) si "Fara obligatii/ No Strings Attached" (2011). In 2013, Ashton Kutcher a putut fi vazut pe marile ecrane in "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", de Joshua Michael Stern, unde a jucat rolul cofondatorului companiei Apple. De asemenea, actorul a fost desemnat in acelasi an cel mai bine platit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, in serialul "Doi barbati si jumatate", pentru care a fost platit cu 750.000 de dolari pe episod, scrie MEDIAFAX.

Milena "Mila" Kunis este o actrita americana nascuta in Ucraina, care a debutat in televiziune cu un rol in serialul "Anii '70/ That '70s Show". Dupa ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animatie "Family Guy", Mila Kunis a aparut in cateva lungmetraje cu succes de casa - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" si "The Book of Eli" -, insa rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Lebada neagra/ Black Swan", pentru care a fost recompensata cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tanar actor" la cea de-a 67-a editie a Festivalului de Film de la Venetia, in 2010. Popularitatea actritei a crescut considerabil dupa lansarea pe marile ecrane a filmelor "Ted", "Grozavul si puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful" si "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits".

Citeste si:
Cum alegi ținuta potrivită pentru ceremonia de botez
Cum alegi ținuta potrivită...

Mila Kunis a jucat si in filmul "The Angriest Man In Brooklyn", alaturi de Robin Williams, Peter Dinklage si James Earl Jones, si in "Dragoste la persoana a treia/ Third Person", de Paul Higgis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.