LifeStar 5 Iulie 2015 10:58
Tiffani Thiessen, celebra pentru rolurile din serialele "Salvati de clopotel" si "Beverly Hills, 90210", a devenit din nou mama, dupa ce a nascut, pe 1 iulie, un baietel, care a primit numele Holt Fisher Smith.
Bebelusul este al doilea copil al actritei Tiffani Thiessen, in varsta de 41 de ani, cu sotul ei, actorul Brady Smith, in varsta de 43 de ani. Cuplul mai are o fetita, Harper Renn, in varsta de 5 ani.

Tiffani Thiessen si Brady Smith s-au casatorit in orasul Montecito din statul California in iulie 2005, dupa ce s-au cunoscut cu ocazia unei intalniri "aranjate" de un vechi prieten al actritei. Tiffani Thiessen s-a remarcat in serialul de televiziune "Salvati de clopotel" si a devenit celebra gratie rolului Valerie Malone din serialul "Beverly Hills, 90210". Totodata, in perioada 2009-2014, aceasta a jucat in serialul "Hotul fermecator/ White Collar". In acest an, Tiffani Thiessen a devenit vedeta propriului reality show, intitulat "Dinner at Tiffani’s" si difuzat la televiziunea americana Cooking Channel. Sotul acesteia, actorul Brady Smith, este cunoscut pentru rolurile interpretate in serialele "Farmece/ Charmed", "CSI: Miami" si "Minti criminale/ Criminal Minds", scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.