LifeStar 4 Iulie 2015 15:22
The Rolling Stones va vernisa prima sa expozitie majora dedicata carierei sale muzicale de peste 50 de ani, anul viitor, la Saatchi Gallery din Londra.

Intitulata "Exhibitionism", expozitia dedicata formatiei The Rolling Stones se va desfasura in perioada aprilie - septembrie 2016 si va cuprinde aproximativ 500 de obiecte, inclusiv costume, instrumente muzicale, inregistrari si videoclipuri care nu au fost lansate.

Unele dintre obiectele care vor fi expuse in cadrul evenimentului fac parte din arhiva personala a membrilor formatiei si nu au mai fost prezentate niciodata publicului.

Astfel, in expozitie vor fi expuse si postere originale si coperte de albume, dar si jurnale personale ale artistilor The Rolling Stones, scrie MEDIAFAX.

"Ne gandim la acest proiect de multa vreme. Am colectionat lucruri gandindu-ne 'Mai bine pastram lucrul asta pentru ca vrem ca oamenii sa il vada", a declarat solistul trupei, Mick Jagger.

"Este un fel de retrospectiva a carierei noastre. Cred ca este un moment intresant pentru a face acest lucru. Avem suficiente lucruri de aratat, de fapt prea multe", a mai spus acesta. Pregatirea expozitiei "Exhibitionism" a durat trei ani si se va intinde pe peste doua etaje din celebra galerie londoneza, potrivit planurilor organizatorilor. Biletele pentru acest eveniment vor fi puse in vanzare pe 10 iulie.

The Rolling Stones, infiintata la Londra, in 1962, este una dintre cele mai renumite formatii rock din lume. Trupa este formata din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts si Ronnie Wood. The Rolling Stones a vandut peste 200 de milioane de albume in lumea intreaga si a sustinut mii de concerte cu casa inchisa. In 2007, formatia The Rolling Stones a concertat si in Romania, in Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.