LifeStar 4 Iulie 2015 11:34
Actorul american Josh Hartnett, starul filmelor "Pearl Harbor" si "Black Hawk Down", va deveni pentru prima data tata, intrucat iubita lui, modelul Tamsin Egerton, este insarcinata si va naste in a doua jumatate a acestui an.

Informatia a fost confirmata de agentul de presa al actorului american. Josh Hartnett, in varsta de 36 de ani, si actrita si modelul Tamsin Egerton, in varsta de 26 de ani, s-au cunoscut in 2011, in timpul filmarilor de la pelicula "The Lovers". Relatia lor a inceput in 2012. Josh Hartnett a avut anterior relatii cu actritele Kirsten Dunst, Scarlett Johansson si Amanda Seyfried.

Dupa ce s-a facut remarcat in "Sinuciderea fecioarelor/ Virgin Suicides" (1999), actorul american Josh Hartnett a impresinoat apoi in filme precum "Pearl Harbor" (2001), "Elicopter la pamant!/ Black Hawk Down" (2001) si "Copoi de Hollywood/ Hollywood Homicide" (2003). Au urmat alte roluri importante in filmele "Sin City", de Robert Rodriguez, Frank Miller si Quentin Tarantino, "Dulcele sarut al Daliei", de Brian de Palma, "Slevin: Nevinovat cu ghinion/ Lucky Number Slevin", de Paul McGuigan, si "30 Days of Night", de David Slade, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, Josh Hartnett a jucat rolul unui tigan nomad in lungmetrajul "Bunraku", in regia si dupa scenariul lui Guy Moshe, care s-a filmat in Romania, la Studiourile MediaPro. In aceasta perioada, starul american poate fi vazut pe micile ecrane in serialul "Povesti de groaza/ Penny Dreadful", in care joaca alaturi de Eva Green si Timothy Dalton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.