LifeStar 1 Iulie 2015 13:48
Grace Jones isi va lansa in luna septembrie un volum de memorii, intitulat "I'll Never Write My Memoirs", care relateaza diverse intamplari din viata vedetei britanice, inclusiv felul in care au decurs cateva intalniri ale acesteia cu Andy Warhol si Arnold Schwarzenegger.

Potrivit site-ului revistei New Musical Express, cantareata, actrita si modelul Grace Jones a semnat de curand un contract cu editura Gallery Books, o divizie a prestigiosului grup editorial Simon & Schuster. Volumul ei de memorii va fi lansat pe piata pe 29 septembrie. Grace Jones, care a senzatie in trecut cu un vers din cantecul ei "Art Groupie", in care spunea ca nu isi va scrie niciodata memoriile, a spus ca a revenit asupra acestei decizii si a simtit ca trebuia sa isi scrie autobiografia. "Altfel, ar fi scris-o altcineva in locul meu", a spus artista britanica, scrie MEDIAFAX.

Gallery Brooks spune ca vedeta britanica vorbeste in aceasta carte despre petrecerile la care a participat in celebrul Studio 54, mariajul ei cu Jerry Hall, colaborarea cu artistul Andy Warhol si cu Arnold Schwarzenegger in timpul filmarilor de la "Conan Distrugatorul/ Conan the Destroyer". Grace Jones, o legenda a erei disco, a aparut pe marele ecran si alaturi de Roger Moore.

Modelul, actrita si cantareata jamaicana Grace Jones, in varsta de 65 de ani, si-a inceput cariera lucrand ca model pentru case celebre precum Yves St. Laurent si Kenzo Takada si pozand pentru reviste de renume - Elle, Vogue si Stern. S-a lansat si in muzica, avand succes cu albumele "Warm Leatherette" (1980), "Nightclubbing" (1981) si "Slave to the Rhythm" (1985). Dupa ce a jucat in mai multe filme de categorie B in anii '70 si '80, a intrat in curentul "mainstream" in 1984 cu rolul din SF-ul "Conan the Destroyer", in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger, cu rolul din "A View to a Kill", un lungmetraj din seria "James Bond", lansat in 1985, si cu rolul unui vampir feroce in filmul "Vamp" din 1986. Prin stilul ei vestimentar avangardist, Grace Jones a influentat o serie de artisti de seama din industria de divertisment, precum Lady Gaga, Rihanna, Nile Rodgers si Basement Jaxx.

Citeste si:
Lady Gaga a dezvăluit că a fost violată de producătorul său când...
Lady Gaga a dezvăluit că a...

Grace Jones, o prezenta constanta in celebrul club newyorkez Studio 54, a fost casatorita de doua ori - cu producatorul Chris Stanley si cu bodyguardul Atila Altaunbay - si a avut o relatie de patru ani cu actorul suedez Dolph Lundgren, fostul ei bodyguard, pe care l-a ajutat sa debuteze in cinematografie cu un rol in "A View to a Kill". In urma relatiei cu colaboratorul ei Jean-Paul Goude, actrita jamaicana are un fiu, Paolo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.