Black Label Society, formatia condusa de chitaristul Zakk Wylde (ex-Ozzy Osbourne), va concerta pe 27 iulie 2015 la Arenele Romane din Bucuresti.

Fanii vor asculta piese precum "Stillborn", "Suicide Messiah", "In This River" dar si melodii de pe cel mai nou album, "Catacombs of the Black Vatican", lansat in august 2014. In deschidere va canta Space Needle, una dintre cele mai reprezentative trupe romanesti de alternative/grunge.

Povestea trupei a inceput cu Alex Purje, o chitara acustica si multe povesti ce asteptau sa fie cantate. Urmatorul capitol i-a adus in peisaj pe Nicolae Arama la chitara, pe Calina-Maria Curticapean la bass si pe Ati de Chile la tobe, care impartaseau aceeasi pasiune pentru muzica, in special pentru grunge. Totul s-a legat natural si asa a aparut primul album Space Needle, lansat in 2014. Una dintre piesele lor - "White Cow", o putem auzi deja pe pe coloana sonora a unei productii americane Fright Night 2: New Blood, o comedie cu vampiri, in regia lui Eduardo Rodriguez, potrivit rockstage.ro.

Biletele pentru concertul Black Label Society de la Arenele Romane se pot achizitiona din reteaua Eventim sau online pe eventim.ro la pretul de 126 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.