Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt s-au intalnit cu ducele si ducesa de Cambridge, in cadrul unei reuniuni private, vineri, la Palatul Kensington din Londra, informeaza contactmusic.com.

Potrivit presei britanice, cei doi actori au incercat de mai multe luni sa organizeze aceasta intalnire, care a avut loc la ora la care, conform traditiei britanice, se serveste ceaiul. "Totul a decurs splendid. Brad si Angelina au petrecut alaturi de ducele si ducesa de Cambridge mai multe ore decat au planuit initial. Au petrecut impreuna aproape doua ore", a dezvaluit o sursa.

In timpul acestei intalniri, cei doi actori au discutat cu printul William si sotia acestuia si o serie de probleme serioase, precum comertul ilegal cu animale salbatice. "Ducele si ducesa de Cambridge s-au intalnit cu Brad Pitt si Angelina Jolie la Palatul Kensington, vineri dupa-amiaza. Au discutat o serie de strategii pentru a combate comertul ilegal cu animale salbatice", a declarat o sursa pentru publicatia Us Weekly.

Vedetele americane au schimbat, de asemenea, cu cuplul princiar britanic si cateva sfaturi parentale. La reuniune a fost prezent si fiul cel mare al cuplului princiar britanic, printul George. Totodata, Angelina Jolie si Brad Pitt au oferit ducelui si ducesei de Cambridge cateva cadouri pentru fiica lor, printesa Charlotte, scrie MEDIAFAX.

Angelina Jolie are o relatie de aproape zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpreteaza un cuplu de asasini profesionisti. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", s-au casatorit in vara anului 2014 si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.