Concertul pe care chitarista americana Suzi Quatro trebuia sa il sustina in premiera in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti, pe 10 iulie, a fost anulat, informeaza organizatorii evenimentului, Project Events.

Organizatorii nu precizeaza care este motivul pentru care concertul a fost anulat. Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie doua variante: sa primeasca inapoi banii pe tichete sau sa le schimbe cu bilete pentru alte concerte aflate la vanzare pe www.biletoo.ro.

Persoanele care aleg sa primeasca banii inapoi trebuie sa se adreseze reprezentantilor site-ului sau sa mearga la punctul de vanzare de la care au achizitionat biletele. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii), pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Perioada in care cei care si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este 1 iulie - 1 octombrie.

Cei care aleg sa schimbe biletele trebuie sa ia legatura cu un reprezentant Biletoo.ro, trimitand un email la office@biletoo.ro sau la contact@biletoo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.