Creatoarea de moda Donatella Versace "s-a transformat" intr-un fotomodel profesionist si a devenit imaginea oficiala a unei noi campanii a casei franceze Givenchy, informeaza contactmusic.com.

Astfel, creatoarea de moda italiana a fost desemnata imaginea oficiala a campaniei de promovare a colectiei de toamna - iarna 2015 a casei Givenchy. Confirmand aceasta colaborare surprinzatoare din lumea modei, Donatella Versace a dat publicitatii un comunicat de presa, miercuri, in care a precizat: "Cred in incalcarea regulilor. Suntem o familie. Vreau sa scapam de vechiul sistem, vreau sa lucram impreuna, sa ne sprijinim unii pe altii si sa facem din moda, cu adevarat, o comunitate globala".

La randul sau, Riccardo Tisci, directorul de moda al casei Givenchy, a declarat: "Am abordat-o pentru acest proiect pe buna mea prietena Donatella, pentru ca ea reprezinta ceea ce eu consider ca trebuie sa fie o legenda a modei. Am considerat amandoi ca a venit timpul pentru a rupe granitele si sa oferim lumii intregi un mesaj puternic despre cum trebuie sa gandim viitorul modei".

Donatella Versace, nascuta pe 2 mai 1955, este vicepresedintele executiv si designerul principal al grupului Versace. Creatoarea italiana detine 20% din actiunile casei de moda Versace, iar fratele ei, Santo Versace, detine 30 de procente. Allegra Versace, fiica Donatellei, a mostenit 50% din actiunile grupului, dupa moartea lui Gianni Versace, fratele Donatellei si fondatorul casei de moda care ii poarta numele, scrie MEDIAFAX.

Givenchy este unul dintre producatorii de top din industria modei si a produselor cosmetice de lux, parte a grupului francez LVMH. Succesul mondial al casei Givenchy, infiintata in 1952, are la baza o poveste devenita o veritabila legenda in lumea modei - intalnirea, in 1953, dintre Hubert de Givenchy si tanara Audrey Hepburn, care i-a devenit muza. Impreuna, cei doi au definit "stilul Givenchy", in care eleganta frantuzeasca intalneste spontaneitatea americana, o imbinare atemporala intre aristocratic si modern. Designerul italian Riccardo Tisci a devenit in februarie 2005 directorul de creatie al casei Givenchy.

Citeste si:
Fotomodelul Andre Bîrleanu susține că ar fi fost bătut de...
Protejații lui Alex Velea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.