Dulce Pontes, considerata regina contemporana a muzicii fado, va concerta, pe 27 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti, informeaza organizatorii evenimentului, Project Events.

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul actual pe care Dulce Pontes il sustine. Astfel, pe 27 octombrie, cantareata ii va incanta pe fani cu vibrantele acorduri portugheze ale pieselor "Caminhos", "Canção Do Mar", 'Fado Português".

Considerata demna urmasa a Amaliei Rodrigues, Dulce Pontes si-a legat numele de colaborari cu artisti de prestigiu, precum José Carreras, Cesária Évora si Andrea Bocelli. Insa cea mai spectaculoasa colaborare din cariera sa este cea cu legendarul compozitor italian Ennio Morricone. In 2003, albumul "Focus", rodul colaborarii lor, a inregistrat vanzari ce i-au adus solistei discul de aur in doar 20 de zile.

Dulce Pontes s-a nascut in Montijo, Portugalia, in 1969, iar, in decursul timpului, a cochetat cu mai toate stilurile muzicale, cantand pop, rock, jazz, muzica clasica si traditionala. In 1991 a castigat premiul Festivalului National de Cantec al Portugaliei si, in acelasi an, a reprezentat Portugalia la Eurovision, un concurs care a reprezentat rampa ei de lansare, scrie MEDIAFAX.

Primul sau album, "Lusitana", a fost lansat in 1993, iar, in anul urmator, a ajuns pe piata "Làgrimas", material discografic ce a consfintit consacrarea ei la nivel mondial si a reasezat muzica portugheza in fruntea topurilor din intreaga lume. Pe albumul "Làgrimas" se afla si emblematica piesa "A Cancao do Mar", care se regaseste pe coloana sonora a productiei hollywoodiene "Avocatul diavolului/ Primal Fear", cu Richard Gere in distributie. "Làgrimas" ramane unul dintre cel mai bine vandute albume din toate timpurile, in Portugalia.

Biletele pentru concertul pe care Dulce Pontes il va sustine la Bucuresti au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate din librariile Librarium si Eminescu, de la Sala Palatului, din magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - statia de metrou Unirii 1, dar si online, de pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, ticketstore.ro, ticketnet.ro si salapalatului.ro. Preturile biletelor variaza in functie de categorie: 250 de lei (VIP), 200 de lei (categoria 1), 150 de lei (categoria 2), 100 de lei (categoria 3) si 50 de lei (categoria 4).

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.