Actrita americana Jennifer Love Hewitt a devenit mama pentru a doua oara, miercuri, dupa ce a nascut un baietel care se va numi Atticus James, informeaza site-ul revistei People.

Jennifer Love Hewitt, in varsta de 36 de ani, si sotul ei, Brian Hallisay, in varsta de 36 de ani, au deja o fiica, Autumn James, care s-a nascut in noiembrie 2013. Cei doi, colegi in distributia serialului "Client List", s-au casatorit in secret, cu doar cinci zile inainte de venirea pe lume a fiicei lor.

Jennifer Love Hewitt este cunoscuta pentru rolul din productia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox. De asemenea, Hewitt a jucat in filmul "Stiu ce ai facut asta-vara/ I Know What You Did Last Summer", dar si in continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai facut asta-vara/ I Still Know What You Did Last Summer". Actrita a putut fi vazuta recent in serialul "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer", in care joaca rolul Melindei Gordon, o tanara care poate sa comunice cu fantomele care nu au parasit lumea terestra, dar si in serialul "Hot in Cleveland", scrie MEDIAFAX.

Jennifer Love Hewitt a primit prima nominalizare din cariera la Globul de Aur in 2011, la categoria "cea mai buna actrita intr-o miniserie TV sau lungmetraj pentru televiziune", pentru rolul unei mame singure din productia de televiziune "Lista clientilor/ The Client List".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.