Peste 40 de artisti vor concerta la Media Music Awards, gala de premii muzicale acordate pe baza difuzarilor radio - TV, care va avea loc pe 3 septembrie, in Piata Mare din Sibiu.

Evenimentul se va desfasura in Piata Mare din Sibiu, in fata a peste 40.000 de oameni, pe o scena impozanta, cu o deschidere de 60 de metri, comparabila cu latimea unui teren de fotbal, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

"Evenimentul a ajuns deja la a patra editie si se bucura de sustinerea si respectul industriei muzicale si a mass-media, fiind singurele premii muzicale din lume bazate exclusiv pe difuzarile de la radio si TV. Promitem ca, de la an la an, sa crestem nivelul organizarii acestui eveniment si al productiei scenice oferite artistilor si publicului", a declarat Tibi Marian, project manager Media Music Awards.

Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza numarului de difuzari media din ultimul an. Statisticile sunt realizate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. Prin urmare, Media Music Awards reflecta succesul real al artistilor romani, ii premiaza pe cei mai iubiti de public si piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzari media si vizualizari pe internet.

La cele trei editii Media Music Awards de pana acum au luat parte artisti importanti, precum Loredana, Holograf, Smiley, Alex Velea, Antonia, Corina, Andra, Vama, Connect-R, Voltaj, Vunk, Puya, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project, Cargo.

Media Music Awards este organizat de Asociatia Culturala Media Music Awards si este cofinantat de Consiliul Local Sibiu, prin Primaria Municipiului Sibiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.