Tom Holland, un tanar actor britanic putin cunoscut, a fost ales pentru a interpreta rolul principal din urmatorul film din franciza "Spider-Man", care va fi lansat pe marile ecrane in iulie 2017, au anuntat, marti, companiile Sony Pictures si Marvel Studios, informeaza Reuters.

Tom Holland, in varsta de 19 ani, va juca in acest film - al carui titlu nu a fost deocamdata ales - rolul alter ego-ului celebrului Spider-Man, Peter Parker, un tanar absolvent de liceu pe cale sa devina student la universitate. El va calca astfel pe urmele actorilor Tobey Maguire si Andrew Garfield, care au interpretat acest personaj celebru, la varste putin mai inaintate, in precedentele cinci filme din franciza "Spider-Man".

Tom Holland a jucat rolul fiului personajului interpretat de Naomi Watts in drama "Paradisul spulberat/ The Impossible" (2012) si s-a remarcat recent in miniseria de televiziune britanica "Wolf Hall", in care joaca alaturi de Damien Lewis. El a fost ales pentru acest rol la finalul unei campanii ample de cautare de tinere talente care s-a desfasurat pe plan mondial, scrie MEDIAFAX.

Noul film va fi produs de Marvel Studios, proprietate a grupului Walt Disney, in colaborare cu Sony. In urma unui acord anuntat in luna februarie, personajul Spider-Man va aparea in filmele Marvel, iar personaje Marvel celebre, precum Iron Man, Thor si Captain America, vor aparea in viitoarele filme din franciza "Spider-Man".

Specialistii in domeniu se asteapta ca Tom Holland sa apara pentru prima data in costumul rosu-albastru al personajului Spider-Man in filmul "Captain America: Civil War", care va fi lansat in vara anului 2016.

Sony Pictures Entertainment, o divizie a Sony Corp, va continua sa detina drepturile cinematografice asupra personajului Spider-Man. Scriitorul si scenaristul Stan Lee si graficianul Steve Ditko au creat acest personaj celebru, care a aparut pentru prima data intr-o revista de benzi desenate in anul 1962.

Citeste si:
Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, intră în competiția...
Sebastian Stan, actorul român...

Filmele din franciza "Spider-Man" au generat pana in prezent incasari de peste 4 miliarde de dolari in box office-ul mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.