Serialul de televiziune "Hannibal", difuzat de postul american NBC, cu actorii Hugh Dancy, Mads Mikkelsen, Laurence Fishburne si Gillian Anderson in rolurile principale, se va incheia dupa cel de-al treilea sezon, informeaza hollywoodreporter.com.

Cel de-al treilea sezon al acestui show TV, difuzat in prezent de postul NBC, contine 13 episoade si se va incheia pe 27 august. Informatia a fost confirmata luni, de Bryan Fuller, creatorul serialului.

Potrivit unor surse, decizia producatorilor de la NBC de a pune un punct final acestui serial de succes a avut legatura cu o problema care tine de drepturile de autor. Bryan Fuller ar fi dorit sa introduca personajul Clarice Starling in sezonul al patrulea al serialului "Hannibal", insa drepturile asupra acestui personaj, interpretat de actrita Jodie Foster in filmul "Tacerea mieilor", nu sunt disponibile.

"Hannibal", un serial TV apreciat de criticii de specialitate, exploreaza relatia complicata dintre un renumit doctor in psihiatrie care este insa un barbat sadic si canibal, Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen), si unul dintre pacientii sai, un tanar colaborator al FBI, Will Graham (Hugh Dancy), care este bantuit de capacitatea lui de a comunica emotional cu autorii unor crime in serie, scrie MEDIAFAX.

Primul episod din cel de-al treilea sezon al serialului "Hannibal" a avut premiera americana pe 4 iunie si a avut o audienta de 2,57 de milioane de telespectatori in Statele Unite ale Americii.

O productie a Gaumont International Television si Sony Pictures Television Networks, serialul "Hannibal" dezvaluie, in cel de-al treilea sezon, destinele personajelor a caror soarta atarna de un fir de ata la finalul sezonului al doilea, iar jocul pshihologic de-a soarecele si pisica dintre eroii acestui show TV capata noi valente.

Sezonul al treilea al serialului aduce noi personaje din romanul lui Thomas Harris, "Dragonul Rosu", inclusiv pe Francis Dolarhyde (Richard Armitage) si viitoarea sotie a lui Will Graham, Molly (Nina Arianda).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.