Actorul Arnold Schwarzenegger utilizeaza vocea personajului pe care il interpreteaza in franciza "Terminator" pentru a oferi conducatorilor de automobile o serie de indicatii in privinta directiei de mers, prin intermediul unei aplicatii de navigatie prin satelit pentru dispozitive mobile.

Starul hollywoodian si-a reluat recent celebrul rol din franciza "Terminator", intr-un nou film intitulat "Terminator: Genesys", si a inregistrat - folosind vocea robotului indestructibil din aceste pelicule - o serie de instructiuni pentru orientarea in trafic a conducatorilor auto, care vor fi utilizate de aplicatia Waze, informeaza contactmusic.com.

"De cand am folosit Waze pentru prima data, mi-am dorit sa imi imprumut vocea pentru aceasta aplicatie. Terminator este masina perfecta pentru a-i ghida pe utilizatorii aplicatiei Waze catre destinatie. In fiecare zi, fanii imi cer pe retelele de socializare sa imi inregistrez replicile din filme, iar acum am posibilitatea de a aduce acest rol clasic si incantatorul meu accent austriac in masinile lor", a declarat Arnold Schwarzenegger.

Utilizatorii aplicatiei Waze primesc indicatii din partea personajului Terminator in mod gratuit, iar sistemul le ofera, de asemenea, informatii suplimentare in legatura cu locurile in care se afla cinematografele in care va fi proiectat noul film cu Arnold Schwarzenegger, relateaza MEDIAFAX.

Noul film din seria "Terminator" marcheaza revenirea actorului Arnold Schwarzenegger in aceasta franciza de succes, dupa incheierea carierei sale politice. Potrivit site-ului cinemagia.ro, filmul va fi o cursa infernala pentru personajul John Connor, care va ajuta fortele militare din trecut sa lupte impotriva robotilor care au gasit o cale de a transporta inapoi in timp si alte masinarii de calibru mai mare.

Lungmetrajul "Terminator: Genesys" va avea premiera pe marile ecrane din Romania pe 3 iulie. In acest film, Arnold Schwarzenegger, in varsta de 67 de ani, joaca alaturi de Jai Courtney si Emilia Clarke.

Citeste si:
Al doilea satelit românesc construit de elevi a trecut testele și...
Al doilea satelit românesc...

Dupa ce si-a incheiat mandatul de guvernator al statului american California, in ianuarie 2011, Arnold Schwarzenegger a jucat in multe filme, incercand sa isi recladeasca o cariera de succes la Hollywood. Specialistii se asteapta ca noul film din franciza "Terminator" sa fie un mare succes de box office. Starul american a putut fi vazut pentru ultima oara in aceasta serie in 2003, in filmul "Terminatorul 3: Suprematia Masinilor".

Cel mai recent film din franciza "Terminator", intitulat "Terminator - Salvarea", aparut in 2009, l-a avut ca protagonist pe actorul Christian Bale, insa a dezamagit din punct de vedere al incasarilor si a primit recenzii extrem de aspre din partea criticilor de specialitate. Studiourile Paramount spera ca noul film din seria "Terminator" va fi suficient de bun pentru a reusi sa revitalizeze aceasta franciza cinematografica si sa genereze nu una, ci doua continuari, iar prima dintre ele ar putea fi lansata pe marile ecrane in 2017.

Citeste si:
Schwarzenegger, mesaj pentru Putin: Tu ai început acest război, tu...
VIDEO Arnold Schwarzenegger,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.