Colin Farrell a marturisit, in emisiunea "The Tonight Show" de la postul TV NBC, ca a fost suspect intr-un caz de crima, pe cand se afla, in 1994, in Australia.

La varsta de 18 ani, Collin Farrell a fost retinut de politia aeroportului din Sydney in legatura cu o crima care se petrecuse intr-o noapte "neclara" pentru cel care urma sa devina star de cinema, potrivit vanityfair.com. "Am fost dus pentru interogatoriu, ca suspect intr-o tentativa de crima", a marturisit actorul in timpul jocului "True Confessions" (confesiuni adevarate, n.r.) initiat de gazda emisiunii, Jimmy Fallon.

Aflat de asemenea in platou, Vince Vaughn, colegul lui Farrell in serialul "True Detectives", al carui sezon secund a fost lansat sambata, pe postul de televiziune HBO, s-a aratat la fel de neincrezator in cele spuse de irlandez, ca si Fallon.

"Am vazut schita profilului suspectului si semana foarte mult cu mine", a continuat Farrell confesiunea. "Pentru o secunda, pentru ca nu-mi mai aminteam cu exactitate ce facusem in noaptea respectiva, m-am gandit daca intr-adevar as fi putut sa fac asta. Suspectul avea sprancene bogate, o alunita pe fata si vorbea cu accent irlandez", a completat actorul, care a tinut sa mentioneze ca povestea este adevarata. "Trebuia sa o duc pe mama la aeroport. Eram in Sydney, Australia. Am fost luat de politisti, care mi-au spus ca un om a fost ucis, dupa ce a fost batut in apartamentul sau si, mai apoi, lasat sa arda de viu. Eram ingrozit. Am stat sase ore, dar, noroc cu un prieten care tinea un jurnal, s-a dovedit ca in noaptea aceea, la acel moment, eram la o petrecere in cealalta parte a orasului, luand ecstasy", a incheiat Farrell.

Actorul a mai facut referire la acest subiect intr-un interviu din 2004, preluat de contactmusic.com, insa fara sa dea atunci prea multe detalii.

Colin James Farrell, nascut pe 31 mai 1976, in Dublin, Irlanda, a jucat in peste 40 de filme, printre care "Raport special/ Minority Report" (2002), de Steven Spielberg, "Cabina telefonica/ Phone Booth" (2002), de Joel Schumacher, "Miami Vice" (2006), de Michael Mann, "In Bruges" (2008), de Martin McDonagh, sau "Saving Mr. Banks: In cautarea povestii / Saving Mr. Banks" (2013), de John Lee Hancock.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.