Starleta de reality show Kim Kardashian si rapperul american Kanye West, care au impreuna o fiica, North, vor deveni parintii unui baietel care se va naste in a doua jumatate a acestui an, informeaza people.com.

Informatia a fost dezvaluita de Kim Kardashian, duminica, prin intermediul unei fotografii publicate pe platforma de socializare Instagram, care il prezinta pe rapperul Kanye West citindu-i fiicei sale in varsta de doi ani, cu ocazia Zilei Tatalui, o sarbatoare celebrata in Statele Unite in cea de-a treia duminica a lunii iunie.

"Traiesc pentru astfel de momente pretioase precum acesta, atunci cand calatorim prin lume, in turneu, alaturi de tine", a scris Kim Kardashian in mesajul publicat alaturi de acea fotografie, adresandu-se sotului ei. "Esti un tata atat de bun pentru North si vei fi cel mai bun tatic din lume si pentru fiul nostru!".

Sarcina starletei americane a fost anuntata la sfarsitul lunii mai. Bebelusul se va naste in luna decembrie. Kim Kardashian si Kanye West au infirmat o serie de zvonuri aparute in presa internationala si au anuntat deja ca bebelusul nu se va numi "South" - in opozitie fata de "North", numele fiicei celor doua vedete. Kim Kardashian si Kanye West au o relatie din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai 2014, la Florenta, scrie MEDIAFAX.

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau este "Yeezus", lansat in iunie 2013.

Kim Kardashian, protagonista a reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.