Mai multe articole vestimentare purtate de Harper Beckham, fiica in varsta de trei ani a sotilor Victoria si David Beckham, create de diverse case de moda celebre, au fost scoase la vanzare in scopuri caritabile, joi, la Londra, informeaza Reuters.

Considerata cel mai elegant copil din lume, Harper Beckham are in garderoba articole vestimentare demne de pretentiile celor mai exigenti critici de moda. Joi, parintii pasionati de moda au avut posibilitatea de a-i imbraca pe copiii lor in hainele lui Harper Beckham, intrucat unele dintre acestea au fost vandute in scopuri caritabile la Londra. Mama ei, celebra Victoria Beckham, fosta cantareata in grupul Spice Girls devenita ulterior creatoare de moda, a donat 25 de articole vestimentare din garderoba fiicei sale pentru licitatia "Fashion Saves Lives", organizata de fundatia de caritate Save the Children.

Printre acele articole s-au aflat rochii, fuste, bluze, pantaloni, haine si pantofi - de diverse marimi si culori - create de case de moda prestigioase, precum Chloe, Marc Jacobs, Gucci, Ralph Lauren, Stella McCartney si Versace, la preturi care au ajuns pana la 500 de lire sterline (795 de dolari). O rochita roz cu imprimeuri florale si broderii cu pietre pretioase, creata de casa Mischka Aoki si estimata la 3.700 de lire sterline (5.870 de dolari), a fost inclusa in aceasta vanzare, care se va derula pana pe 28 iunie.

Reprezentantii fundatiei Save the Children au spus ca primul articol vestimentar din colectia lui Harper Beckham s-a vandut in mai putin de cinci minute dupa deschiderea magazinului Mary's Living & Giving din Londra, joi, la ora 09.00.

Victoria si David Beckham s-au casatorit in 1999 si au impreuna patru copii - Brooklyn, in varsta de 16 ani, Romeo, in varsta de 12 ani, Cruz, in varsta de 10 ani, si Harper, in varsta de trei ani, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.