Actrita sud-africana Charlize Theron si actorul american Sean Pean s-au despartit, punand astfel capat unei relatii care a durat aproximativ 18 luni, afirma mai multe surse citate de presa americana, informeaza contactmusic.com.

Charlize Theron, in varsta de 39 de ani, si Sean Penn, in varsta de 54 de ani, a caror relatie a inceput in a doua jumatate a anului 2013, ar fi decis sa rupa logodna in urma cu cateva saptamani. Potrivit unei surse citate de tabloidul american Us Magazine, vedeta sud-africana a fost aceea care a decis sa rupa logodna de starul hollywoodian, dupa ce a participat alaturi de acesta la Festivalul de Film de la Cannes, in luna mai. In acel sejur, actrita a fost insotita si de fiul ei adoptiv in varsta de trei ani, Jackson, scrie MEDIAFAX.

Sean Pean a cerut-o in casatorie pe Charlize Theron in timpul unei vacante romantice la Paris in noiembrie 2014. O alta sursa a confirmat despartirea cuplului pentru revista People, dezvaluind faptul ca cei doi actori, care nu au mai fost vazuti impreuna de cateva saptamani, locuiesc deja in resedinte separate. Aceeasi sursa a spus ca Sean Penn, care a fost casatorit in trecut cu cantareata Madonna si cu actrita Robin Wright, a decis sa renunte la vanzarea vilei sale de burlac pe care o detine in Malibu.

Cei doi actori au anulat, de asemenea, unul dintre evenimentele programate pe agendele lor de lucru, la care ar fi trebuit sa participe impreuna. Actrita sud-africana, care a declarat recent ca Sean Penn reprezinta iubirea vietii sale, se afla in prezent la Londra, pentru filmarile de la "The Huntsman".

Vorbind despre relatia cu Sean Penn, cu care va colabora la filmul "The Last Face", aflat deja in post-productie, Charlize Theron a facut urmatoarea declaratie pentru numarul din iunie al revistei Elle: "Lasand la o parte faptul ca este partenerul meu de viata, Sean este iubirea vietii mele. Pentru prima data, am simtit ca munca mea dadea un sens vietii mele. Insa au fost si momente in care am fost incredibil de nedreapta fata de el. Au fost si momente in care am simtit ca si el a fost incredibil de nedrept fata de mine. Insa toate aceste lucruri te fac sa intelegi ca, indiferent de cat de complicate devin lucrurile intre doi oameni, prioritatea ramane relatia de cuplu".

Citeste si:
Inna și Deliric s-au logodit. Artista a postat o imagine cu inelul...
Inna și Deliric s-au logodit....

Sean Penn, in varsta de 54 de ani, si Charlize Theron, in varsta de 39 de ani, sunt prieteni de multi ani, dar au devenit un cuplu abia in 2013.

Sean Penn a trecut prin doua casnicii - cu cantareata Madonna, din 1985 pana in 1989, si cu actrita Robin Wright, din 1996 pana in 2010. Sean Penn are impreuna cu fosta sa sotie Robin Wright doi copii - Dylan, in varsta de 23 de ani, si Hopper, in varsta de 20 de ani.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor 1990 o relatie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 pana in 2001, o relatie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a inceput apoi o relatie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alaturi de care a jucat in filmele "Trapped" (2002) si "Head in the Clouds" (2004). Cei doi actori s-au despartit in ianuarie 2010, dupa aproape noua ani petrecuti impreuna.

Citeste si:
10 motive intemeiate care au determinat celebritatile sa se lase...
10 motive intemeiate care au...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.