Rapperul Eminem va compune o serie de cantece pentru coloana sonora a unui nou serial politist, intitulat "Motor City", a carui actiune se va inspira din evenimentele relatate in lungmetrajul "Onoare patata/ Narc" (2002), care i-a avut in rolurile principale pe actorii Ray Liotta si Jason Patric.

Joe Carnahan, regizorul si scenaristul filmului "Narc", a scris deja scenariul pentru episodul-pilot al noului serial TV, pe care il va produce si regiza, informeaza site-ul revistei New Musical Express. Ca si filmul din 2002, serialul "Motor City" va fi conceput ca o productie cu intriga politista, cu o actiune care se deruleaza in Detroit, orasul natal al rapperului Eminem.

Eminem se afla in aceasta perioada in negocieri pentru a colabora cu producatorii serialului si in calitate de producator executiv si coordonator muzical - o functie similara cu aceea detinuta de rapperul Timbaland in serialul de televiziune "Empire", inspirat din universul muzicii hip-hop. In plus fata de aceste doua functii, Eminem va compune si o serie de cantece care vor fi incluse pe coloana sonora a noului show TV, precizeaza site-ul Deadline.com.

Dupa incheierea filmarilor de la episodul-pilot, serialul "Motor City" va fi propus mai multor posturi de televiziune americane. Actorii din distributia serialului nu au fost deocamdata anuntati. Filmul "Onoare patata/ Narc" i-a avut ca protagonisti pe actorii Ray Liotta si Jason Patric, interpretii unor politisti din Detroit, carora li s-au adaugat in roluri secundare rapperul Busta Rhymes si actorul John Ortiz.

Eminem a compus de curand un single, "Phenomenal", pentru coloana sonora a filmului "Lovitura de stanga/ Southpaw", un lungmetraj inspirat din universul boxului profesionist. Initial, Eminem trebuia sa interpreteze unul dintre rolurile principale in film, insa a renuntat in cele din urma la acest proiect. Rolul sau a fost preluat de actorul Jake Gyllenhaal. Filmul, care ii mai are in distributie pe Forest Whitaker si Rachel McAdams, va fi lansat pe marile ecrane din Romania pe 4 septembrie, relateaza MEDIAFAX.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

Eminem a lansat de-a lungul carierei sale opt albume de studio, care s-au vandut in peste 115 de milioane de exemplare in toata lumea. Artistul american a fost recompensat cu numeroase premii importante, inclusiv 15 premii Grammy si un premiu Oscar. Dupa ce si-a facut debutul in actorie, in 2002, cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost laudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat sa se concentreze asupra carierei sale de muzician. Albumul "Recovery" a fost discul cu cele mai mari vanzari din Statele Unite ale Americii in anul 2010. Cel mai recent album se intituleaza "The Marshall Mathers LP 2" si a fost lansat pe piata in anul 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.