Filmul SF "Jurassic World", in regia lui Colin Trevorrow, cu Chris Pratt in rol principal, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 1.072.739 de lei, fiind urmarit de 49.726 de spectatori.

Filmul, distribuit de RO Image 2000, reia povestea parcului de distractii imaginat de vizionarul John Hammond, unde milioane de turisti au venit pe Isla Nublar, pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readusi la viata de tehnologii revolutionare. Pentru a creste vanzarile, Corporatia Patel comanda realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia ii va uimi pe angajatii parcului, iar natura va profita de ocazie pentru a arata din nou ca nu poate fi controlata de om.

De asemenea, lungmetrajul "Jurassic World" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 204,6 milioane de dolari, de vineri pana duminica, si ocupa locul al doilea in topul filmelor cu cel mai bun debut in cinematografe din toate timpurile pe piata nord-americana, scrie MEDIAFAX.

Comedia "Anturaj / Entourage", regizata de Doug Ellin si distribuita in Romania de Freeman Entertainment, a inregistrat in primul weekend incasari de 217.657 de lei si ocupa pozitia a doua in box office-ul romanesc. Filmul, care a fost vizionat de 11.068 de spectatori, ii are in rolurile principale pe Kevin Dillon, Kevin Connolly, Jerry Ferrara, Adrian Grenier si Jeremy Piven si dezvaluie, cu umor, drumul spre succes al celor cinci prieteni a caror legatura este la fel de puternica in fata capriciilor si agresivitatii universului de la Hollywood.

Productia "Dezastrul din San Andreas/ San Andreas", cu Dwayne Johnson in rolul principal, se mentine in box office, insa coboara pe pozitia a treia, cu incasari de 168.026 de lei si 7.538 de spectatori. Dwayne Johnson joaca rolul unui pilot de elicopter care incearca sa isi salveze fiica, dupa un cutremur care devasteaza statul California. Un film de actiune indraznet, "Dezastrul din San Andreas" ii readuce impreuna pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton si producatorul Beau Flynn, care au colaborat anterior la aventura de succes "Calatoria 2: Insula Misterioasa", potrivit cinemagia.ro. Filmul este adus pe marile ecrane romanesti de Freeman Entertainment.

"Spioana/ Spy", cu Melissa McCarthy in rolul principal, a coborat in weekend doua pozitii, inregistrand 4.681 de spectatori si incasari de 105.090 de lei. Distribuit de Odeon Cineplex, filmul prezinta povestea unei analiste CIA, interpretata de actrita Melissa McCarthy, care devine agent de teren si incepe sa colaboreze cu personaje interpretate de Jason Statham si Jude Law.

Citeste si:
10 motive intemeiate care au determinat celebritatile sa se lase...
10 motive intemeiate care au...

"Mad Max: Drumul furiei/ Mad Max: Fury Road" a coborat, de asemenea, doua locuri in box office, ajungand sa incaseze weekendul acesta 78.680 de lei. Regizat de George Miller, filmul abunda in secvente agresive si este nerecomandat minorilor sub 17 ani neinsotiti de un adult, in salile americane. Pelicula, care a fost vizionata in weekend de 3.358 de spectatori din Romania, face parte dintr-o franciza de succes. Urmarit de un trecut turbulent, Mad Max (Tom Hardy) prefera sa calatoreasca de unul singur si sa nu isi faca prieteni. In ciuda convingerilor sale, se alatura unui grup de supravietuitori ai desertului, condusi de implacabila luptatoare Imperator Furiosa (Charlize Theron). Acestia sunt urmariti permanent si atacati de tiranul Immortan Joe (Hugh Keays-Byrne) care ii suspecteaza ca i-au furat cea mai de pret posesie, precizeaza site-ul cinemagia.ro. Filmul este distribuit in Romania de Freeman Entertainment.

Citeste si:
Cupluri din cinematografie, impreuna si in viata reala
Dragoste ca-n filme! Cupluri...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.