Kristen Stewart, protagonista francizei cinematografice "Amurg/ Twilight", are o relatie cu asistenta ei personala Alicia Cargile, potrivit unor dezvaluiri facute recent de mama actritei americane, informeaza fr.news.yahoo.com.

Chiar daca nu prea mai exista dubii in aceasta privinta, in special dupa o serie de fotografii elocvente publicate in ianuarie de tabloidul Daily Mail, actrita Kristen Stewart nu s-a exprimat niciodata in mod clar in legatura cu acest subiect. Mama ei, Jules Stewart, a oficializat insa acea relatie in locul fiicei sale, cu ocazia unui interviu acordat publicatiei britanice The Mirror.

La doi ani dupa despartirea de Robert Pattinson, colegul ei din distributia filmelor din franciza "Amurg", Kristen Stewart a redescoperit iubirea, alaturi de asistenta ei Alicia Cargile, iar mama actritei spune ca este foarte fericita pentru fiica ei. "Am intalnit-o pe noua iubita a lui Kristen, imi place de ea. Ce ar fi de neacceptat aici? Este o fata adorabila", a spus Jules Stewart, adaugand ca accepta faptul ca fiicei sale "ii plac atat femeile, cat si barbatii". "De ce nu as accepta ca ea sa aiba o iubita? E fericita. E fiica mea, eu sunt mama ei, iar ea stie ca eu accept alegerile ei", a adaugat mama vedetei americane.

Kristen Stewart a avut anterior o relatie intens mediatizata cu actorul Robert Pattinson, colegul ei din distributia filmelor din franciza "Twilight", de care s-a despartit dupa o aventura cu regizorul Rupert Sanders, care a distribuit-o in "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator" (2012).

Actrita americana a devenit celebra pe plan international datorita personajului Bella Swan, o adolescenta indragostita de un vampir, pe care l-a interpretat in filmele francizei "Amurg/ Twilight", alaturi de Robert Pattinson. A mai jucat in "Panic Room/ Camera de refugiu" (2002), impreuna cu Jodie Foster, si in filmul "Mesagerii/ The Messengers" (2007), cu Dylan McDermott si Penelope Ann Miller, scrie MEDIAFAX.

Kristen Stewart are parte de o cariera din ce in mai interesanta dupa incheierea francizei "Amurg". Dupa "Clouds Of Sils Maria", actrita americana a jucat in 2014 alaturi de Julianne Moore in "Still Alice" si, apoi, in "Camp X-Ray", noul film de Kelly Reichardt. Vedeta americana va juca alaturi de Jesse Eisenberg si Bruce Willis in urmatorul film al regizorului american Woody Allen.

Citeste si:
Actorul Robert Pattinson a fost testat pozitiv cu Covid-19
Actorul Robert Pattinson are...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.