Cantaretul britanic George Michael s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare din Elvetia, care ofera tratament de specialitate impotriva consumului abuziv de substante, informeaza contactmusic.com.

Artistul, in varsta de 51 de ani, s-a internat in clinica Kussacht Practice, deoarece obisnuia sa fumeze aproximativ 25 de tigarete cu marijuana in fiecare zi, informeaza site-ul 20min.ch. "Asiguram tratament contra dependentei de alcool si droguri, tulburari de alimentatie, practicarea cumpulsiva a jocurilor de noroc, dependenta de sex si dependenta de internet. Serviciile noastre psihiatrice includ tratament impotriva tulburarilor de personalitate, depresiei, anxietatii, nevrozelor compulsive, fobiilor si traumelor", se afirma pe site-ul oficial al clinicii elvetiene. Potrivit presei britanice, o internare in aceasta clinica de dezintoxicare costa aproximativ 100.000 de euro, iar printre vedetele care au apelat in trecut la serviciile medicilor elvetieni s-a aflat si creatorul de moda John Galiano.

In martie 2014, George Michael declara ca nu mai fumase canabis "de peste un an si jumatate". Artistul spunea cu acea ocazie ca o serie de probleme de sanatate si de probleme cu autoritatile britanice l-au convins ca trebuie sa renunte la marijuana. "Am decis ca trebuie sa-mi schimb viata si, de atunci, nu m-am mai atins de marijuana", spunea anul trecut cantaretul britanic.

Cantaretul a suferit in mai 2014 un "colaps misterios", pierzandu-si cunostinta din motive necunoscute, iar acest fapt l-a determinat pe un prieten al starului britanic sa telefoneze imediat la serviciile de urgente.

Temerile legate de sanatatea cantaretului britanic s-au accentuat in ultimii ani, din cauza numeroaselor spitalizari ale lui George Michael, consumului regulat de marijuana si a unui incident bizar, produs in mai 2013, cand starul britanic a cazut dintr-un automobil, aflat in plina deplasare, pe o autostrada. Cantaretul a suferit rani in zona craniana si a fost transportat la spital cu elicopterul. Cu 18 luni inainte, artistul s-a imbolnavit de o forma severa de pneumonie si a fost spitalizat la Viena, relateaza MEDIAFAX.

Citeste si:
Fiul administratorului unei firme de transport, răpit în Spania....
Fiul administratorului unei...

In septembrie 2010, George Michael a fost condamnat la opt luni de inchisoare dupa un incident produs in acelasi an, in iulie, cand a izbit din plin cu automobilul sau Range Rover fatada unui magazin din nordul Londrei. Tot in 2010, cantaretului i-a fost suspendat permisul auto pentru cinci ani dupa ce a recunoscut ca a condus automobilul in timp ce se afla sub influenta drogurilor. De asemenea, in 2006, autoritatile britanice i-au suspendat permisul pentru doi ani si l-au condamnat la 100 de ore de munca in serviciul comunitatii, dupa ce cantaretul si-a condus automobilul sub influenta drogurilor, iar politistii l-au gasit lesinat in Mercedes-ul sau.

George Michael a vandut peste 80 de milioane de albume pe plan international, iar printre piesele sale se numara hituri precum "Careless Whisper", "Faith" si "Last Christmas".

Citeste si:
Bilanț COVID-19 România, 23 iunie | 161 decese și 141 persoane...
Bilanț COVID-19 România, 23...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.