Cantareata americana Beyoncé este acuzata ca a plagiat melodia "XO" si a fost data in judecata de artistul Ahmad Javon Lane, care ii cere daune de 7 milioane de dolari, potrivit contactmusic.com.

Ahmad Javon Lane, care este backing vocal, spune ca a scris un cantec intitulat "XOXO", pe care l-a prezentat apoi cantaretei Chrissy Collins, in prezent backing vocal al lui Beyoncé. Totodata, Ahmad Javon Lane a dat-o in judecata pe Beyoncé, compania sa Parkwood Entertainment si Columbia Records si cere despagubiri de 7 milioane de dolari. De cealalta parte, in documentele depuse in instanta, Beyoncé a negat toate acuzatiile care ii sunt aduse, potrivit Radar Online.

Beyoncé a mai spus ca Ahmad nu a depus la dosar documente din care sa rezulte ca detine drepturile de proprietate intelectuala pentru respectiva melodie si a cerut, totodata, instantei sa respinga solicitarea acestuia privind daunele de 7 milioane de dolari, scrie MEDIAFAX.

Beyoncé Knowles, in varsta de 33 de ani, a devenit celebra la sfarsitul anilor 1990 in calitate de membra a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyoncé este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 14 in calitate de artista solo.

Din 2008 este casatorita cu Jay-Z, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. Jay-Z si Beyoncé formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata la peste 750 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.