Dave Grohl, solistul trupei Foo Fighters, si-a rupt piciorul drept dupa ce a cazut de pe scena in timpul unui concert pe care formatia l-a sustinut vineri, in orasul Gothenburg, din Suedia, insa a reusit sa isi continue show-ul spre incantarea fanilor sai, potrivit telegraph.co.uk.

Trupa Foo Fighters sustinea un concert la un festival din Gothenburg, vineri, cand solistul si liderul formatiei, Dave Grohl, a cazut de pe scena in timp ce interpreta cea de-a doua melodie programata in acest show. Concertul a fost intrerupt pentru 15 minute, pentru ca Dave Grohl sa primeasca ingrijiri medicale. Acesta a revenit insa pe scena, fiind asezat pe un scaun si ajutat de un paramedic, scrie MEDIAFAX.

Ulterior, Dave Grohl si restul membrilor Foo Fighters au continuat concertul, atragand aprecierea fanilor formatiei, care au publicat numeroase mesaje pe retelele de socializare. "Dave Grohl si-a rupt piciorul si a sustinut in continuare concertul, ce erou", a scris Andrew, un fan al trupei, pe platforma Twitter.

La randul sau, dupa concert, trupa Foo Fighters a transmis fanilor sai un mesaj pe Twitter: "Multumim Gothenburg. A fost extraordinar". Alaturi de acest mesaj a fost publicata si o fotografie cu radiografia piciorului rupt al lui Dave Grohl. Trupa Foo Fighters, renumita pentru ritmurile sale agresive de chitara, a inregistrat cel mai recent album al ei, "Sonic Highways", in opt orase-simbol pentru istoria muzicii din Statele Unite, pentru a se impregna cu spiritul muzicii locale.

Albumul a fost produs de casa de discuri Roswell/RCA si reprezinta o continuare a materialului discografic "Wasting Lights", din 2011, care a fost nominalizat la Grammy Awards. Piesele pe acest album au fost compuse in timpul unor sedinte de inregistrare pe care trupa americana le-a organizat in New Orleans, Chicago, Austin, Nashville, Los Angeles, Seattle, New York si Washington.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.