Actorul american John Stamos a fost arestat, vineri seara, dupa ce a fost surprins de politisti in timp ce isi conducea automobilul prin cartierul Beverly Hills, fiind sub influenta alcoolului sau a drogurilor, potrivit reuters.com.
John Stamos, in varsta de 51 de ani, a fost oprit de un echipaj de politie dupa ce mai multi oameni au raportat la Politia din Beverly Hills ca un barbat, care pare a fi in stare de ebrietate, conduce o masina. Actorul a fost retinut si dus la un spital din zona, pentru a primi tratament corespunzator, au declarat reprezentantii Politiei din Beverly Hills. Politistii au refuzat sa ofere mai multe informatii in legatura cu acest caz.

Actorul John Stamos a devenit celebru dupa ce a interpretat rolul Jesse in serialul "Casa plina/ Full House", din 1990, in care a jucat alaturi de gemenele Mary-Kate si Ashley Olsen, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.