Trupa Speed Cubing a castigat finala celui de-al cincilea sezon al emisiunii "Romanii au talent", difuzata vineri seara, in direct, la Pro TV, cei trei membri ai acestui grup primind si marele premiu de 120.000 de euro, dupa ce au incantat juriul si publicul cu un show de rezolvare a cubului Rubik.

Dupa un show in care cei 15 finalisti si-au prezentat numerele, in urma voturilor telespectatorilor, pe primul loc la "Romanii au talent" s-au clasat cei trei tineri din trupa Speed Cubing, Cristian Leana, Martin Fronescu si Flavian Glont. In marea finala a emisiunii, acestia au prezentat un numar inedit de rezolvare a cubului Rubik, iar la final cei patru jurati, Mihaela Radulescu, Andra, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, s-au ridicat in picioare si si-au exprimat admiratia fata de talentul acestora.

Cei trei tineri au rezolvat cate un cub Rubik, in timp ce erau legati la ochi. La finalul numarului lor, acestia au pregatit si o surpriza, respectiv au prezentat portretele prezentatorilor show-ului, Smiley si Pavel Bartos, pe care le-au realizat dintr-un singur strat de cuburi Rubik, relateaza MEDIAFAX.

Andi Moisescu a spus ca tatal unuia dintre cei trei baieti din trupa Speed Cubing are tatal plecat la munca, in strainatate. "Si el nu este un golan. Atat", a spus Andi Moisescu, facand referire la recentele afirmatii controversate ale fostului ministru Ioan Rus. "Cel mai frumos spectacol este cel al creierului uman. Suntem nauciti de mintea voastra", le-a spus si Mihaela Radulescu celor trei baieti din trupa Speed Cubing, dupa ce acestia si-au prezentat numarul pe scena finalei "Romanii au talent".

Dupa anuntarea castigatorilor, cei trei membri ai Speed Cubing au inceput sa planga. "Va multumim ca ne-ati votat", a spus Cristian Leana, in varsta de 20 de ani. "Dragi romani, va iubim enorm si sunt mandru ca sunt roman", a spus Flavian Glont, in varsta de 17 ani. La randul sau, cel mai tanar membru al Speed Cubing, Martin Fronescu, in varsta de 12 ani, a spus: "Sunt foarte fericit. Este un moment extraordinar". Pe urmatoarele doua locuri in finala "Romanii au talent" s-au situat, in ordine, dansatorul de breakdance Bogdan Bolohan si trupa de dansatori The Beat.

In finala celui de-al cincilea sezon al show-ului "Romanii au talent" a fost acordat si un premiu de originalitate, in valoare de 10.000 de euro. In urma votului telespectatorilor, castigatorul a fost Cosmin Cioca. Acesta a cucerit telespectatorii si juriul interpretand "Badinerie", de Johann Sebastian Bach, intr-o maniera inedita de beatbox si flaut. "Va multumesc, va iubesc pe toti", a spus Cosmin Cioca dupa castigarea trofeului. La acest premiu pentru cel mai original talent al anului au concurat si Funny jumpers, Concertino, Laura Vranceanu si Denis Bolborea.

Citeste si:
Theo Rose a luat atitudine în mediul online. Ce spune despre...
Theo Rose a luat atitudine în...

Pe de alta parte, pentru marele premiu, in valoare de 120.000 de euro, au concurat si dansatoarele Oana Zara si Alexandru Bordea, trupa Kid-A, dansatoarea Yeva Shiyanova, dansatoarea Bianca Costiug, micuta cantareata Nicoleta Iancu, cantaretul Ion Barbu, cantareata Carmen Cernea, cantaretul Bogdan Dumitrascu, cantaretul Alexandru Moraru, trupa Concertino, magicianul Robert Tudor si instructorul de dresaj canin Viorel Scinteie si catelul Bibi.

Totodata, in finala emisiunii "Romanii au talent", cei sapte baieti de la Brio Sonores, castigatorii sezonului al patrulea al show-ului "Romanii au talent", au urcat pe scena pentru a interpreta o piesa in premiera si a fi alaturi de finalistii acestui sezon. De asemenea, trupa Holograf a cantat cea mai recenta melodie a sa, "De cate ori sa te iubesc".

Citeste si:
Concurenții de la America Express, emoționați după ce au primit...
Concurenții de la America...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.