Fostul fotbalist englez David Beckham va juca in urmatorul film regizat de cineastul britanic Guy Ritchie, care se va intitula "Knights of the Roundtable: King Arthur", informeaza contactmusic.com.

Celebrul sportiv britanic, retras de cativa ani din activitatea competitionala, va interpreta in aceasta drama de inspiratie medievala, ce prezinta o noua versiune a legendei Cavalerilor Mesei Rotunde, rolul liderului unui grup de sarlatani. Din distributia peliculei mai fac parte actorii Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana si Poppy Delevingne. "Filmul va include o versiune a scenei in care sabia Excalibur va fi scoasa dintr-o stanca. Acela va fi momentul in care isi va face simtita prezenta «factorul Beckham»", a dezvaluit o sursa.

Filmarile de la acest lungmetraj in care va juca David Beckham - care in cariera lui prestigioasa a jucat pentru nationala de fotbal a Angliei si pentru cluburile Manchester United, Real Madrid si LA Galaxy - au inceput in aceasta saptamana, scrie MEDIAFAX. David Beckham a colaborat deja cu regizorul Guy Ritchie - fostul sot al cantaretei Madonna, din 2000 pana in 2008 - la o reclama pentru brandul H&M in 2013 si la un clip publicitar pentru brandul Haig Whiskey.

Fostul fotbalist englez va avea si o aparitie speciala intr-un alt film regizat de Guy Ritchie, intitulat "Agentul de la U.N.C.L.E./ The Man From U.N.C.L.E.", care va fi lansat pe marile ecrane in luna august.

David Beckham este casatorit din 1999 cu Victoria Beckham, fosta cantareata in grupul Spice Girls, devenita ulterior designer de moda. Cei doi au impreuna patru copii - trei fii si o fiica.

Guy Ritchie a devenit celebru cu comediile sale marcate de un savuros umor britanic "Jocuri, poturi si focuri de arma/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998) si "Unde dai si unde crapa/ Snatch" (2000). In ultimii ani, Guy Ritchie a realizat "RocknRolla", lansat in 2008, si "Sherlock Holmes", lansat in decembrie 2009. "Sherlock Holmes", o adaptare dupa povestirile politiste scrise de Arthur Conan Doyle, cu Robert Downey Jr. si Jude Law in distributie, a avut si o continuare, "Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor", care a fost lansata pe marile ecrane la sfarsitul lunii decembrie 2011.

Citeste si:
Cum poţi programa aceeaşi reclamă cu video, imagini sau texte color
Cum poţi programa aceeaşi...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.