O rochie Versace pe care printesa Diana a purtat-o cu ocazia unei sedinte fotografice in 1991, estimata la aproximativ 80.000 de dolari, va fi pusa in vanzare prin intermediul unei licitatii care va avea loc in Statele Unite, pe 26 iunie, informeaza contactmusic.com.
Printesa Diana a purtat acea rochie din matase stralucitoare si mulata pe corp, creata special pentru ea de casa Versace, in timpul unei sedinte fotografice cu renumitul fotograf Patrick Demarchelier, in anul 1991. Una dintre fotografiile realizate cu acel prilej a devenit ulterior celebra, dupa ce editorii revistei Harper's Bazaar au publicat-o pe coperta acesteia in noiembrie 1997, in semn de omagiu adus printesei Diana, la trei luni dupa moartea acesteia, la Paris, in august 1997. Rochia va fi propusa spre vanzare la o licitatie ce va fi organizata in Statele Unite, de casa Julien's Auctions, pe 26 iunie, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.