LifeStar 9 Iunie 2015 18:06
Filmul "Dezastrul din San Andreas/ San Andreas", cu Dwayne Johnson in rolul principal, se mentine pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 368.172 de lei si 16.245 de spectatori.

Dwayne Johnson joaca in thrillerul SF "San Andreas" rolul unui pilot de elicopter care incearca sa isi salveze fiica, dupa un cutremur care devasteaza statul California. Un film de actiune indraznet, "Dezastrul din San Andreas" ii readuce impreuna pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton si producatorul Beau Flynn, care au colaborat anterior la aventura de succes "Calatoria 2: Insula Misterioasa", potrivit cinemagia.ro. Filmul este adus pe marile ecrane romanesti de Freeman Entertainment.

Comedia "Spioana/ Spy", cu Melissa McCarthy in rolul principal, a debutat pe locul al doilea in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 242.066 de lei de vineri pana duminica. Distribuit de Odeon Cineplex, filmul prezinta povestea unei analiste CIA, interpretata de temperamentala actrita Melissa McCarthy, care devine agent de teren si incepe sa colaboreze cu personaje interpretate de Jason Statham si Jude Law. Filmul a avut 11.687 de spectatori in cinematografele romanesti, potrivit cinemagia.ro.

Lungmetrajul SF "Mad Max: Drumul Furiei/ Mad Max: Fury Road", regizat de George Miller, a coborat o pozitie, pana pe locul al treilea, cu incasari de 149.776 de lei si 6.486 de spectatori. Cu numeroase secvente agresive si nerecomandata minorilor sub 17 ani neinsotiti de un adult in salile americane, pelicula face parte dintr-o franciza de succes, din care precendentul opus - al treilea - a fost lansat in 1985 si al carei star a fost Mel Gibson, interpretul personajului Max Rockatansky. Studiourile Warner nu au facut niciun efort pentru a vinde acest film publicului feminin (ce reprezinta peste 50% din publicul american), in ciuda rolului important pe care il joaca Charlize Theron, care o interpreteaza pe Imperator Furiosa. Urmarit de un trecut turbulent, Mad Max prefera sa calatoreasca de unul singur si sa nu isi faca prieteni. In ciuda convingerilor sale, se alatura unui grup de supravietuitori ai desertului, condusi de implacabila luptatoare Imperator Furiosa. Acestia sunt urmariti permanent si atacati de tiranul Immortan Joe care ii suspecteaza ca i-au furat cea mai de pret posesie, precizeaza site-ul cinemagia.ro. In "Mad Max: Drumul Furiei", cel de-al patrulea film din istoria francizei, Tom Hardy interpreteaza rolul principal, iar din distributie mai fac parte Charlize Theron, Nicholas Houllt, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman si Rosie Huntington-Whiteley. Filmul este distribuit in Romania de Freeman Entertainment, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
"Cod Rosu la Londra", pe primul loc in box office-ul romanesc
"Cod Rosu la Londra", pe...

Filmul SF "Tomorrowland: Lumea de dincolo de maine/ Tomorrowland", care ii are in distributie pe George Clooney si Hugh Laurie, ocupa locul al patrulea in box office-ul romanesc, cu incasari de 114.937 de lei si 6.020 de spectatori. Actiunea din "Tomorrowland", un film distribuit de Forum Film Romania, se petrece intr-un tinut fascinant si extrem de avansat din punct de vedere tehnologic si are in centru un barbat de varsta mijlocie (George Clooney), care, pentru a salva Pamantul, trebuie sa faca tot posibilul pentru a se intoarce in Tomorrowland. El incearca acest lucru dupa ce a fost izgonit din acel tinut, pe cand era copil, de omul care si-a petrecut intreaga viata (Hugh Laurie) exploatand minunatiile regiunii in interes propriu.

Pe pozitia a cincea in box office-ul romanesc de weekend s-a situat premiera "Superfurios si superiute/ Superfast", care a avut incasari de 59.641 de lei si 3.241 de spectatori. Filmul, distribuit de Freeman Entertainment, il prezinta pe Paul White, un politist sub acoperire, care se infiltreaza printre pilotii de curse ilegale din echipa lui Vin Serento. Sunt furiosi si sunt iuti, iar planul lor este sa il insele si jefuiasca pe mafiotul Juan Carlos de la Sol care isi ascunde banii intr-un restaurant Taco Bell din oras. Scandaloasa schema gandita de ei este pe cat de indrazneata pe atat ridicola. Astfel, spectatorii ii pot urmari remorcand un intreg restaurant si plimbandu-l prin oras la viteze uluitoare, cu masini spectaculoase. Insa Vin Serento are dreptate cand spune: "Nu conteaza masina sofata, ci conteaza soferul masinii sofate care se ocupa de sofat", potrivit cinemagia.

Citeste si:
Sean Bean și Miranda Richardson se alătură lui John Malkovich în...
Sean Bean și Miranda...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.