LifeStar 8 Iunie 2015 14:08
Un numar de 33 de persoane au fost spitalizate, dupa ce au fost lovite de fulger, la editia 2015 a celebrului Festival Rock Am Ring din Germania, care se desfasoara in acest weekend.

Evenimentul se desfasoara de vineri pana duminica in orasul Mendig din vestul Germaniei si are un line up alcatuit din artisti de prestigiu, precum Foo Fighters, The Prodigy, Slipknot si Bastille.

Politia din landul Renania-Palatinat a confirmat faptul ca "33 de persoane au fost plasate sub supraveghere medicala la spitalele din apropiere", dupa ce doua fulgere de mare intensitate au lovit zona in care se aflau corturile participantilor la festival, sambata dimineata. Opt membri ai echipei de productie a festivalului se afla printre persoanele spitalizate, scrie mediafax.

Toti cei 33 de pacienti se afla intr-o "stare de sanatate buna", precizeaza BBC.

Festivalul se va incheia duminica seara cu un concert ce va fi sustinut de trupa americana Foo Fighters. Festivalul Rock Am Ring, organizat simultan cu Rock im Park, alaturi de care formeaza un concept unitar, este unul dintre cele mai mari evenimente din lume dedicate muzicii rock la care participa, in medie, un numar de aproximativ 150.000 de persoane in fiecare an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.