LifeStar 8 Iunie 2015 10:56
Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt vor sa cumpere o insula in Grecia si sunt dispusi sa cheltuiasca pentru aceasta achizitie suma de 4,7 milioane de dolari, informeaza contactmusic.com.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", s-au casatorit in vara anului 2014 si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Jolie si Pitt vor sa cumpere insula Gaia si sunt dispusi sa cheltuiasca 4,7 milioane de dolari in acest sens, pentru a se bucura de vacante private impreuna cu cei sase copii ai lor. "Angie s-a indragostit de ea (de insula, n.r.). Va avea nevoie de dezvoltare, dar la acel pret nu vor avea nicio problema sa-si construiasca locuinta de vacanta la care viseaza", a declarat o sursa apropiata cuplului, pentru revista americana OK!, precizand, totodata, ca astfel copiii vor putea sa alerge liberi fara sa se ingrijoreze de aparitia paparazzilor. Suprafata insulei permite construierea a sase vile.

Relatari recente din presa internationala arata ca cei doi actori si-ar fi scos la vanzare locuinta din New Orleans pentru suma de 6,5 milioane de dolari. Cuplul a achizitionat proprietatea dupa uraganul Katrina, care a devastat orasul, iar Brad Pitt a petrecut foarte mult timp in aceasta zona, ajutand, impreuna cu fundatia sa, Make It Right, la reabilitarea zonei. Familia Jolie-Pitt detine proprietati in mai multe tari, insa resedinta principala a cuplului a devenit de cativa ani Castelul Miraval din sudul Frantei, scrie MEDIAFAX.

Angelina Jolie are o relatie de aproape zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpreteaza un cuplu de asasini profesionisti. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.