LifeStar 7 Iunie 2015 11:53
Jennifer Lopez a fost data in judecata de o asociatie cu scopuri educative din Maroc, dupa un concert "prea sexy" pe care artista americana l-a sustinut recent in aceasta tara conservatoare, informeaza contactmusic.com.

Jennifer Lopez a sustinut un concert in Maroc pe 29 mai, iar acel show a fost difuzat ulterior de postul public de televiziune din aceasta tara. O asociatie cu scopuri educative din Maroc a decis sa deschida un proces, in care atat artista americana, cat si organizatorul concertului au fost dati in judecata pentru "tulburarea ordinii publice si patarea onoarei si respectului datorate femeilor".

Jennifer Lopez a mai sustinut concerte in aceasta tara musulmana din nordul Africii, insa show-urile ei anterioare din Maroc nu au fost difuzate niciodata la televiziunea nationala.

Jennifer Lopez, nascuta in 1968 in cartierul Bronx din New York, s-a lansat initial ca actrita, inainte de a deveni o vedeta a muzicii pop. Dupa ce a devenit cunoscuta in anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondiala, remarcandu-se in filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine ma marit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezerva" si "Pregateste-te, ca vine!". Si-a lansat albumul de debut, "On the 6", in 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat si in calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar si cu numeroase albume pop, care s-au vandut in peste 75 de milioane de exemplare. Jennifer Lopez este si o femeie de afaceri cu un simt antreprenorial dezvoltat, artista lansandu-si propria companie de productie, o linie vestimentara si o gama de parfumuri. In 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc in topul celor mai bine platite vedete de la Hollywood, intocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari, scrie MEDIAFAX.

In ultimii ani, Jennifer Lopez a divortat de sotul ei Marc Anthony, cu care are doi copii - gemenii in varsta de sase ani Max si Emme -, a inceput o relatie cu dansatorul Casper Smart de care s-a despartit in primavara anului trecut, a revenit in juriul emisiunii "American Idol" si a lansat cel de-al optulea album de studio din cariera ei, intitulat "A.K.A.".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.