LifeStar 4 Iunie 2015 18:48
Bruce Willis va juca intr-un film in limba chineza, o drama a carei actiune este situata in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, care se va intitula "The Bombing", informeaza hollywoodreporter.com.

Filmul de razboi, realizat 3D, cu un buget de 56 de milioane de dolari, va fi lansat la inceputul anului viitor. Pelicula prezinta bombardarea orasului Chongqing din sud-vestul Chinei, in timpul unor raiduri aeriene ale armatei japoneze, scrie MEDIAFAX.

Regizat de Xiao Feng, filmul are in distributie, pe langa starul seriei "Die Hard", si vedete din Asia, printre care se numara Song Seung-heon (Coreea de Sud), Nicholas Tse si William Chen (Hong Kong) si Liu Ye (China). Lansarea acestui film marcheaza implinirea a 70 de ani de la incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Bruce Willis, care joaca in film rolul unui instructor de zbor, este o figura populara in China. El a jucat deja in "Looper", de Rian Johnson, o coproductie China/ SUA.

Recent, numeroase vedete de la Hollywood au ales sa joace in filme chinezesti. Tim Robbins si Adrien Brody au jucat in "Back to 1942" (2012), de Feng Xiaogang, iar Brody a aparut alaturi de John Cusack in filmul "Dragon Blade", de Jackie Chan, lansat anul acesta. De asemenea, Christian Bale a jucat in "The Flowers of War" (2011), de Zhang Yimou, iar Nicolas Cage a aparut in "Outcast" (2014), de Nick Powell, filmat in China.

Bruce Willis a devenit celebru in 1985, odata cu aparitia in serialul de televiziune castigator al unui premiu Emmy "Maddie si David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri in filme de actiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" si "Sacalul". Actorul american a putut fi vazut, de curand, in filmul de actiune "Greu de pensionat 2/ Red 2".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.