LifeStar 4 Iunie 2015 16:54
Rapperii Suge Knight, Dr Dre si Ice Cube au fost dati in judecata pentru omor prin imprudenta de vaduva unui barbat pe care Knight l-a calcat cu masina, pe 29 ianuarie.

In luna ianuarie, Suge Knight a calcat un barbat cu masina, dupa care a fugit de la locul accidentului in care a fost implicat, in urma unei altercatii cu alti doi barbati, pe platourile de filmare a dramei biografice "Straight outta Compton", dedicata grupului rap celebru in anii 1990 N.W.A (N*ggaz with Attitudes). In urma accidentului o alta persoana a fost ranita.

Potrivit relatarilor tmz.com de la momentul respectiv, Knight a fost implicat intr-o bataie cu doi barbati pe un platou de filmare si, dupa ce a dat cu masina peste victima, vedeta hip hop a fugit de la fata locului. Barbatul care a murit a fost identificat ca fiind Terry Carter, un prieten al lui Suge Knight, si ar fi ajuns pe platoul de filmare impreuna cu acesta. Carter se deplasa spre masina in care se afla Knight, dar era in spatele vehiculului cand rapperul a pus masina in miscare in marsarier, scrie MEDIAFAX.

Potrivit tmz.com, celalalt barbat ranit este actorul Cle "Bone" Sloane, care a jucat in "Zi de instructie/ Training Day" si "Ultima razie/ End of Watch", dar ranile sale nu i-au pus viata in pericol. Knight a pledat nevinovat la acuzatiile de omor, tentativa de omor, lovire si fuga de la locul accidentului, care i se aduc in acest caz. El se afla in prezent in arest, cu o cautiune fixata la suma de 10 milioane de dolari.

Marti, vaduva lui Terry Carter, Liliane Carter, a depus o plangere impotriva lui Suge Knight. Dr. Dre, Ice Cube - doi dintre producatorii filmului -, precum si impotriva studiourilor Universal, motivand ca acest omor ar fi putut fi evitat.

"Aceasta este o poveste tragica a modului in care lacomia de bani si imprudenta, deghizate intr-o cautare a autenticitatii, au dus la o altercatie previzibila, care a provocat moartea unui om de afaceri stralucit, pe nume Terry Carter, lasandu-le pe sotia acestuia si pe cele doua fiice cu o multime de intrebari privind disparitia sa", se arata in plangerea depusa de Liliane Carter, obtinuta de revista People.

Citeste si:
Dr. Dre isi lanseaza ultimul album de studio din cariera
Dr. Dre isi lanseaza ultimul...

In dosarul depus de Liliane Carter se mai avanseaza ipoteza ca au fost angajati pentru filmare membri ai unor bande, ca protagonisti si figuranti. Filmarile au avut loc in Compton, California, oras recunoscut pentru gradul inalt de criminalitate, unde a luat fiinta grupul N.W.A.

Aceasta mai spune ca studiourile Universal au dat dovada de neglijenta si au continuat filmarile, desi se stia ca Dr Dre si Suge Knight sunt in conflict de multi ani.

Filmul "Straight Outta Compton" va fi lansat pe 14 august in SUA.

Suge Knight, al carui nume real este Marion Hugh Knight, Jr., este cofondator al Death Row Records, o casa de discuri care a produs majoritatea hiturilor rap din anii 1990, pentru artisti ca Tupac Shakur, Dr. Dre si Snoop Dogg. Imperiul muzical al lui Knight a inceput sa se destrame, insa, la mijlocul anilor 1990, dupa ce a facut inchisoare pentru incalcarea termenilor eliberarii conditionate, Tupac a fost ucis, iar Dr. Dre a parasit compania.

Citeste si:
[Video] Eminem starneste controverse puternice cu noul single
Video  Eminem starneste...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.