LifeStar 4 Iunie 2015 15:44
Actorul american Johnny Depp a devenit imaginea unui nou parfum barbatesc lansat de Dior, a anuntat celebra casa de moda, care a publicat si o fotografie din campania de promovare a produsului pe platforma de socializare Instagram, informeaza contactmusic.com.

Pentru noua campanie, chipesul actor in varsta de 51 de ani pare sa promoveze celebrul sau personaj Jack Sparrow, din franciza de succes "Piratii din Caraibe", Depp avand ochii machiati cu creion dermatograf negru si purtand cercei si un colier neobisnuit din aur. "Casa Dior este pe punctul de a dezvalui un nou teritoriu pentru barbati, cu Johnny Depp in rol de ambasador-simbol", anunta casa Dior, care mai informeaza ca acest nou parfum - al carui nume nu a fost facut public - va fi lansat pe 2 septembrie.

Aceasta este pentru prima data cand Johnny Depp este imaginea unui parfum, scrie MEDIAFAX. Printre vedetele care au facut reclama la parfumurile Dior in ultimii ani se numara Robert Pattinson si Jude Law. Pattinson, celebru pentru rolul din franciza "Amurg/ Twilight", este in prezent imaginea parfumului Homme al casei Dior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.