LifeStar 2 Iunie 2015 12:21
Cantaretul spaniol Enrique Iglesias a fost supus unei operatii de reconstructie a degetelor care i-au fost taiate in timpul unui concert, cand incerca sa prinda cu mana o drona utilizata pentru a inregistra imagini de la eveniment, informeaza contactmusic.com.

Accidentul a avut loc sambata, in timpul unui concert pe care cantaretul il sustinea in orasul Tijuana din Mexic. Enrique Iglesias a fost ranit in timp ce incerca sa prinda o drona utilizata pentru a inregistra imagini cu publicul in timpul concertelor sustinute de acesta. "Ceva a mers prost si el a suferit un accident", a scris un reprezentant al cantaretului pe platforma de socializare Instagram.

Iglesias - care a castigat noua premii Billboard Latin Music in luna aprilie - a continuat sa cante dupa ce a fost accidentat, timp de aproximativ 30 de minute, pentru cei circa 12.000 de fani adunati in Plaza de Toros de Playas din Tijuana, relateaza MEDIAFAX. Potrivit agentului sau de presa, Joe Bonilla, Iglesias "a decis sa continue concertul, desi sangera".

Muzicianul in varsta de 40 de ani a fost apoi transportat de urgenta la aeroport, unde se afla o echipa de medici, iar apoi a mers la Los Angeles pentru a fi consultat de un specialist. El a suferit luni o operatie de reconstructie a degetelor accidentate. Potrivit medicilor, cantaretul va avea timp sa se recupereze pana la urmatorul sau concert, programat pe 3 iulie, in Ciudad de Mexico. Cel mai recent turneu mondial al artistului, "Sex and Love", a debutat in urma cu cateva saptamani.

Enrique Iglesias, fiul celebrului cantaret spaniol Julio Iglesias, a calcat pe urmele tatalui si a ajuns unul dintre cei mai in voga artisti pop din ultimele doua decenii. "Escape" (2001) este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vandut in peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.