LifeStar 28 Mai 2015 13:21
Cantareata americana Cher a devenit la varsta de 69 de ani imaginea oficiala a noii colectii vestimentare create de designerul american Marc Jacobs, informeaza contactmusic.com.

Cher si Marc Jacobs, care au mers impreuna la Met Gala 2015, organizata la New York, la inceputul lunii mai, au decis sa colaboreze inca o data si au realizat impreuna reclamele pentru noua campanie de promovare a colectiei de toamna 2015 a casei Marc Jacobs. Intr-una dintre fotografiile de promovare a acestei colectii, Cher poarta o rochie neagra si o pereche de manusi din piele neagra. Fotografia, publicata pe reteaua de socializare Instagram, este insotita de urmatorul text scris de Marc Jacobs: "Prima noastra imagine de promovare a colectiei de toamna 2015 semnata de Marc Jacobs. Cher". Marc Jacobs nu se afla la prima sa colaborare cu vedete din industria de divertisment. Cantareata Miley Cyrus si actrita Jessica Lange au fost imagini oficiale ale unor colectii lansate de designerul american in anii precedenti, scrie MEDIAFAX.

Dupa ce a debutat in anii 1960, in duet cu sotul ei Sonny, cunoscand succesul cu hitul "I Got You Babe", Cher a imbratisat cariera solo, care i-a adus celebritatea mondiala, cu peste 100 de milioane de albume vandute in toata lumea. Castigatoare a numeroase premii prestigioase, inclusiv Grammy si Oscar (cea mai buna actrita in rol principal, pentru filmul "Visatorii/ Moonstruck", 1988), Cher a fost o prezenta constanta in fruntea topurilor muzicale internationale inca din anii 1960. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara "I Got You Babe", "If I Could Turn Back Time", "The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss)" si "Believe".

Marc Jacobs, nascut pe 9 aprilie 1963, este un renumit designer american, proprietarul brandului care ii poarta numele. Marc Jacobs a castigat de-a lungul timpului admiratia tuturor editorilor de moda din intreaga lume. El si-a pus semnatura nu numai pe colectii vestimentare, ci si pe colectii de accesorii, parfumuri. De asemenea, el a creat o linie de accesorii pentru caini numita Bark Jacobs. Marc Jacobs s-a aflat timp de 16 ani la conducerea casei Louis Vuitton, o marca extrem de profitabila care contribuie din plin la succesul financiar al grupului LVMH, lider mondial pe piata produselor de lux. In 2013, Marc Jacobs a luat decizia de a parasi casa Vuitton pentru a se ocupa de propriile afaceri si pentru a pregati lansarea la bursa a propriei marci.

Citeste si:
Iată o colecție de încălțăminte inspirată de cultura Mountain Biking
Iată o colecție de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.