LifeStar 26 Mai 2015 13:32
Actrita americana Gwyneth Paltrow s-a asociat cu buna ei prietena, antrenoarea de fitness Tracy Anderson, pentru a lansa o gama de preparate alimentare organice si lipsite de gluten, informeaza dailymail.co.uk.

Vedeta hollywoodiana, in varsta de 42 de ani, beneficiaza si de consultanta economica, asigurata de Maria Baum, pentru acest proiect de afaceri, care va fi lansat sub numele 3 Green Hearts. Gama va cuprinde produse organice, fara gluten, precum paste, saorma cu peste, ravioli cu kale, salata quinoa si sucuri proaspete. Gama 3 Green Hearts va include si dulciuri, sub forma unor cupe de inghetata.

Produsele din aceasta gama vor fi comercializate initial in holurile salilor de fitness pe care Tracy Anderson le detine in New York. Cele trei antreprenoare spun ca vor sa dezvolte brandul 3 Green Hearts si sa lanseze in curand produse de curatare ecologice si produse cosmetice lipsite de parabeni, relateaza MEDIAFAX.

Gwyneth Paltrow, desemnata in 2013 cea mai frumoasa femeie din lume de revista People, a devenit cunoscuta in cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", in 1995, in care a jucat alaturi de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viata. In 1997, a inceput o relatie cu Ben Affleck, alaturi de care a ramas doi ani.

Dupa premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar ("Shakespeare indragostit", 1999) si casatoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a indepartat de platourile de filmare, concentrandu-se pe lansarea de carti, retete gastronomice si pe aparitii in emisiuni de televiziune, ocupandu-se cu precadere de site-ul sau de lifestyle goop.com. Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", inceputa in 2008, a readus-o pe actrita in prim-planul cinematografiei mondiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.