LifeStar 23 Mai 2015 11:35
O continuare a filmului "Ziua Z: Apocalipsa 3D/ World War Z", un thriller SF cu zombie, care l-a avut in distributie pe Brad Pitt, va fi lansata de studiourile Paramount pe 9 iunie 2017, informeaza site-ul revistei Variety.

Revista Variety anuntase inca de anul trecut ca managerii studiourilor Paramount l-au angajat pe Steven Knight pentru a scrie scenariul acestui proiect cinematografic, ce va fi cofinantat de compania Skydance. Cineastul J.A. Bayona va regiza noul film, in care Brad Pitt isi va relua rolul din pelicula originala, scrie MEDIAFAX.

Celebrul actor american va fi si producator executiv al filmului, prin intermediul companiei sale, Plan B.

Detaliile despre intriga noului proiect cinematografic, care va fi realizat pe baza unei carti scrise de Max Brooks, sunt tinute in mare secret de studiourile Paramount.

"Ziua Z: Apocalipsa" este un thriller al carui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, care este nevoit sa strabata lumea intreaga intr-o cursa contra cronometru pentru a opri o epidemie care rastoarna guverne, rascoala armate si ameninta sa elimine rasa umana. Lungmetrajul "World War Z", regizat de Marc Forster, a obtinut incasari de peste 540 de milioane de dolari pe plan mondial in 2013 si a devenit filmul cu cel mai mare succes de casa din cariera actorului Brad Pitt. Continuarea sa va fi lansata pe marile ecrane nord-americane pe 9 iunie 2017. In aceeasi zi, studiourile Fox vor lansa lungmetrajul "Fantastic Four 2".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.