LifeStar 21 Mai 2015 12:07
Concertul pe care cantaretul Black, cunoscut pentru melodiile "Wonderful Life" si "Sweetest Smile", trebuia sa il sustina pe 28 mai a fost reprogramat pentru data de 28 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Artistul britanic a multumit publicului roman pentru intelegerea de care a dat dovada, promitand un concert aproape de inimile sensibile, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX. Indragitul artist pop-rock Black va concerta pe 28 noiembrie, la Sala Palatului, un show in premiera in Romania, care va incepe la ora 20.00.

"Wonderful Life", piesa de referinta pentru industria muzicala a tuturor timpurilor, clasata in 1987 pe locul al doilea in Franta si Germania, pe locul 1 in Austria, dar si alte melodii, precum "Everything Coming Up Roses", "Sweetest Smile", "Paradise", "I Am Not Afraid", "This Is Life", vor putea fi ascultate live la Sala Palatului, la sfarsitul lunii noiembrie.

Intrarea la concertul artistului Black este permisa incepand cu ora 19.00. Cu o tehnica vocala de invidiat si care si-a pastrat prospetimea ce l-a facut celebru, britanicul poet si cantaret Black (Colin Vearncombe) va purta publicul pe aripile unei muzici sensibile. Totodata, celebrul Black aduce in premiera in Romania piese de pe noul sau album, care va fi lansat foarte aproape de data concertului din Romania.

Biletele au preturi de 249 de lei (VIP), 199 de lei (categoria I), 149 de lei (categoria II), 99 de lei (categoria III) si 49 de lei (categoria IV). Biletele pot fi achizitionate de pe site-urile bilete.ro (si in oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos), eventim.ro, myticket.ro (si magazinele Diverta), blt.ro, startickets.ro si salapalatului.ro (si la casa de bilete a Salii Palatului).

Nascut in Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black, numele sau adevarat fiind Colin Vearncombem, a lansat peste zece albume de studio, precum si mai multe materiale live in ultimii 25 de ani.

Black si-a inceput activitatea muzicala in 1981, astfel ca putini iubitori ai pieselor lui cunosc faptul ca solistul, printre multe activitati artistice, este si poet, publicandu-si anul trecut si prima colectie de poezii "I Am Not The Same Person". Cea de-a doua colectie este de gasit sub denumirea de "Walk the Dottet Line".

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Anul trecut, Colin a lansat o campanie de finantare pentru a sprijini aparitia noului produs discografic, alaturi de partenerul de studio, Calum MacColl (fiul lui Ewan MacColl si Peggy Seeger si fratele lui Kirsty MacColl). Albumul este produs de legendarul Calum Malcolm. Colin explica: "Calum Malcolm a produs unii dintre artistii mei preferati din toate timpurile si sunt extrem de flatat ca lucreaza pentru noul meu material. El este, de asemenea, o mare personalitate pe care o am in studio-ul de inregistrari".

Un album intens, cu melodii emotionante ce sunt invaluite de timbrul lui Colin: rezultatul pare sa fie un clasic modern album Black - materialul discografic nu are inca un titlu -, care va incanta fanii lui de lunga durata, precum si angajarea unui public mai larg, cum ar fi cei care prefera Nick Drake, Rumer, Robert Palmer si Pet Shop Boys.

Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

Noul album va fi lansat in primavara anului 2015 si va fi urmat de un turneu in Marea Britanie, Europa si nu numai. In ultimii doi ani, a lansat doua EP-uri, a avut mai multe concerte din Europa si Rusia, aparitii TV, trei turnee Marea Britanie si a fost oaspete de seama in Moscova pe Stadionul Olimpic in fata a peste 24.000 de oameni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.