LifeStar 17 Mai 2015 11:30
Cantareata americana Janet Jackson a oferit o surpriza placuta fanilor ei din lumea intreaga, cu ocazia zilei sale de nastere, sambata, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, in care artista a anuntat ca va lansa un nou album de studio si va sustine un turneu mondial in 2015.

Potrivit site-ului publicatiei The Hollywood Reporter, artista americana a publicat sambata pe contul ei de Twitter un link catre o inregistrare video, in care vedeta, cu vocea ei inconfundabila, face urmatorul anunt: "V-am promis ca veti auzi acest lucru chiar de la mine si acum aveti ocazia de a auzi. In acest an: cantece noi; un turneu mondial nou; un nou concept. Am ascultat ce aveati sa-mi spuneti. Sa continuam aceasta conversatie!". Facand, probabil, referire la titlul noului album sau la titlul primului single de pe noul material discografic, acel mesaj de pe Twitter al cantaretei americane a fost insotit de mesajul "My Conversation" ("Conversatia mea") si de hashtag-ul "Conversations In A Cafe" ("Conversatii intr-o cafenea").

Cel mai recent album de studio al cantaretei Janet Jackson, care a implinit sambata varsta de 49 de ani - "Discipline", al 10-lea din discografia sa -, a aparut pe piata in anul 2008 prin intermediul casei de discuri Island. Acel album a fost urmat de o colectie Greatest Hits in 2009. In ultimii ani, Janet Jackson a disparut aproape complet din viata publica si a evitat atentia presei internationale, adoptand un stil de viata foarte discret si locuind mai mult in Orientul Mijlociu, alaturi de cel de-al treilea sot al ei, omul de afaceri Wissam Al Mana, scrie MEDIAFAX.

In 2013, cantareata americana a dezvaluit ca s-a casatorit in secret cu omul de afaceri Wissam Al Mana, in cadrul unei ceremonii private, care a avut loc in 2012. Janet Jackson si-a inceput relatia cu Wissam Al Mana, care este cu aproape zece ani mai tanar decat ea, in vara anului 2010. Artista a avut anterior o relatie cu producatorul muzical Jermaine Dupri, care a durat sapte ani. Janet Jackson s-a casatorit pe 7 septembrie 1984 cu James DeBarge, insa casnicia lor a fost anulata in justitie pe 18 noiembrie 1985. Artista s-a casatorit pe 31 mai 1991 cu René Elizondo, de care a divortat pe 13 martie 2000.

Janet Jackson este cea mai mica dintre cei noua copii ai familiei Jackson si, exceptandu-l pe Michael Jackson, este singura care s-a bucurat de succes in cariera solo, reusind sa vanda peste 100 de milioane de albume in lumea intreaga, de la debutul ei, in 1982. De-a lungul anilor, artista americana a fost recompensata cu sase premii Grammy, 12 American Music Awards, 33 Billboard Music Awards, 10 MTV Video Music Awards, doua premii Emmy si un Glob de Aur.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.