LifeStar 16 Mai 2015 11:33
Cantareata Geri Halliwell, fosta membra a grupului Spice Girls, s-a casatorit cu iubitul ei Christian Horner in cadrul unei ceremonii religioase care a avut loc vineri, informeaza contactmusic.com.

Geri Halliwell, care are o fiica, Bluebell, in varsta de noua ani, dintr-o relatie anterioara, s-a casatorit cu Christian Horner, directorul echipei de Formula 1 Red Bull, in biserica St. Mary din Woburn, un oras din comitatul britanic Bedfordshire, scrie MEDIAFAX. Printre invitatii la ceremonie s-au aflat fosta ei colega din grupul Spice Girls, Emma Bunton, alaturi de partenerul ei de viata Jade Jones, dar si cateva vedete din industria de televiziune britanica, precum Myleene Klass si Amanda Holden, si actritele Dawn French si Jennifer Saunders.

Geri Halliwell, care s-a logodit in noiembrie 2014 cu Christian Horner, dupa o relatie de doar opt luni, a purtat o rochie de mireasa alba cu maneci scurte si pantofi cu toc aurii, dar si un buchet spectaculos, alcatuit din bujori si trandafiri alb si roz.

In ciuda faptului ca afirmase anterior ca va lua avionul din Statele Unite pentru a asista la nunta fostei sale colege de trupa, cantareata Mel B nu a fost prezenta la ceremonie. Ea a felicitat-o insa pe Geri Halliwell prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter. De la eveniment au absentat si celelalte doua membre ale fostului grup Spice Girls, Mel C si Victoria Beckham, care se afla in aceasta perioada in Asia.

Chiar daca o reuniune a formatiei nu a avut loc la nunta lui Geri Halliwell, Mel B a dezvaluit ca s-a discutat foarte mult despre reunirea grupului pentru o serie de concerte live anul viitor. Vedeta, in varsta de 39 de ani, a spus ca ea si celelalte colege ale sale nu au exclus realizarea unor evenimente speciale cu ocazia implinirii a 20 de ani de la lansarea internationala a grupului Spice Girls. "Adica, ne-am reunit pentru Jocurile Olimpice (de la Londra, din 2012, n.r.) si nimeni nu credea ca ne vom reuni pentru asta. Anul viitor va fi a 20-a aniversare a noastra. Poate vom face ceva. Cine stie", a spus Mel B.

In februarie, patru cantece inregistrate in anul 2000 de trupa Spice Girls si nelansate niciodata oficial au fost publicate pe platforma de partajare de muzica online SoundCloud, insa au fost eliminate de pe site a doua zi. Cele patru piese, intitulate "A Day In Your Life", "Pain Proof", "If It's Lovin' On Your Mind" si "Right Back At Ya", ar fi fost inregistrate in aceeasi perioada cu cel de-al treilea si ultim album de studio al trupei britanice Spice Girls, "Forever", care a fost lansat in anul 2000. Piesa "Right Back At Ya" este o versiune a cantecului omonim care a fost inclus pe ultimul disc al trupei.

Citeste si:
10+ aparitii sobre ale Victoriei Beckham, cu adevarat memorabile
Alb sau negru? 10+ aparitii...

Piesele dateaza din perioada cand Spice Girls era o trupa formata din patru cantarete, dupa ce Geri Halliwell parasise grupul, in 1998, dupa turneul Spiceworld. Halliwell s-a alaturat din nou colegelor sale Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown si Melanie Chisholm, pentru o serie de concerte si lansarea albumului "Greatest Hits" din 2007.

In 2012, grupul a avut o aparitie speciala in cadrul ceremoniei de inchidere a Jocurilor Olimpice de Vara de la Londra, iar, mai tarziu in acelasi an, un musical, "Viva Forever", a avut premiera in capitala britanica. Ultimul album de studio al trupei, "Forever", a avut mult mai putin succes decat primele doua, in parte din cauza schimbarii genului muzical abordat, din pop adresat adolescentilor in R&B.

Aparitia celor patru cantece pe platforma de streaming audio SoundCloud a fost cel mai probabil o scurgere de informatii, tinand cont de faptul ca piesele au fost eliminate 24 de ore mai tarziu, dar este de asteptat ca ele sa fie oferite publicului in mod oficial, in contextul in care, in 2016, se implinesc 20 de ani de la debutul trupei Spice Girls. Formatia Spice Girls, creata in 1994, a cunoscut succesul dupa lansarea primului single, "Wannabe", in 1996, acesta situandu-se pe primul loc in topurile muzicale din 30 de tari. Astfel s-a nascut un fenomen international similar Beatlemaniei, "Girl Power". Pe 31 mai 1998, in plin turneu, Geri Halliwell a anuntat ca va parasi trupa. Cele patru membre ramase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album in 2000, "Forever", iar trupa s-a destramat in februarie 2001. In 2007, cantaretele s-au reunit pentru o scurta perioada de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.

Citeste si:
Nostalgia unor vremuri uitate. 10+ imagini pe care orice persoana...
Nostalgia unor vremuri...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.