LifeStar 14 Mai 2015 18:06
Rita Wilson, sotia actorului american Tom Hanks, s-a vindecat de cancer mamar, a anuntat miercuri Colin Hanks, cel mai mare dintre fiii starului hollywoodian.

Actrita Rita Wilson, in varsta de 58 de ani, care trebuia sa joace in aceasta perioada pe Broadway, New York, in spectacolul de teatru "Fish in the Dark", a decis sa intre in concediu medical, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer mamar la inceputul lunii aprilie.

Ea a suportat la scurt timp dupa diagnosticare o mastectomie dubla.

Miercuri, fiul cel mare al actorului Tom Hanks a acordat un interviu pentru emisiunea de televiziune "Entertainment Tonight" in care a dezvaluit faptul ca Rita Wilson se simte bine si s-a vindecat de teribila maladie cu care fusese diagnosticata.

"S-a vindecat de cancer, iar acest lucru este minunat. Se simte fabulos, totul e in regula, este sanatoasa. Evolutia ei a fost mai buna decat sperasem, iar ea a revenit in spectacolul «Fish in the Dark»", a spus Colin Hanks. Rita Wilson va suporta in perioada urmatoare o interventie de reconstructie mamara. Rita Wilson este cea de-a doua sotie a actorului Tom Hanks, care a fost casatorit cu Samantha Lewes intre anii 1978 si 1987. Lewes a decedat in 2002, din cauza unui cancer. Tom Hanks are doi copii din acea casatorie - Colin si Elizabeth. Rita Wilson si Tom Hanks s-au casatorit in 1988 si au impreuna doi fii - Chester si Truman Theodore.

Rita Wilson, nascuta pe 26 octombrie 1956, este o actrita, cantareata si producatoare de film americana, care s-a remarcat in cateva filme notabile, precum "Nopti albe in Seattle/ Sleepless in Seattle" (1993), "Acum si atunci/ Now and Then" (1995), "Goana dupa cadou/ Jingle All the Way" (1996), "Povestea noastra/ The Story of Us" (1999) si "De buna voie si nesilita de nimeni/ Runaway Bride" (1999). A aparut in numeroase spectacole pe Broadway si seriale de televiziune si a produs mai multe filme pentru marele ecran, inclusiv comedia "Nunta a la grec/ My Big Fat Greek Wedding" (2002).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.