LifeStar 14 Mai 2015 13:32
Pistol si Boo, cei doi caini din rasa Yorkshire Terrier ai actorului Johnny Depp, pe care starul american i-ar fi introdus ilegal pe teritoriul Australiei, au fost amenintati cu eutanasierea de un ministru din aceasta tara, daca nu vor fi expediati imediat in Statele Unite, informeaza 20minutes.fr.

Johnny Depp se afla in prezent in Australia cu ocazia filmarilor de la cel de-al cincilea lungmetraj din franciza "Piratii din Caraibe". Desi este un actor cunoscut in lumea intreaga, starul hollywoodian a fost prevenit de ministrul Agriculturii, Barnaby Joyce, in felul urmator: "Nu inseamna ca daca este vorba de Johnny Depp el poate sa se sustraga legii".

Australia a impus in ultimii ani o politica de carantina foarte stricta in ceea ce priveste animalele care intra pe teritoriul sau, cu scopul de a evita propagarea bolilor. Se pare ca Johnny Depp, nevoit sa revina in Statele Unite in luna martie pentru o operatie la mana, nu a tinut cont de aceste reglementari atunci cand a revenit in orasul australian Brisbane, in aprilie, aducand cu el cele doua animale de companie, pe care nu le-a declarat la vama.

"Exista o procedura pentru aceia care vor sa vina (in Australia, n.r.) insotiti de animale: trebuie sa obtina autorizatiile necesare, animalele sunt plasate in carantina si apoi stapanii pot sa ii ia de acolo", a adaugat ministrul australian.

El a lansat cu aceasta ocazie un avertisment oficial la adresa starului hollywoodian, spunand ca autoritatile vamale ii vor confisca pe Pistol si Boo in curand si aceasta procedura este iminenta. Animalele de companie ale actorului american au fost fotografiate de presa australiana in momentul in care erau duse la un cabinet de coafura pentru caini, scrie MEDIAFAX.

"A venit timpul ca Pistol si Boo sa o stearga de aici si sa plece in Statele Unite. Johnny poate sa ii trimita el insusi acolo, altfel vom fi obligati sa ii eutanasiem", a declarat ministrul australian, miercuri, pentru cotidianul Sydney Morning Herald. Invitat de jurnalisti sa comenteze reactia pe care starul hollywoodian o va avea atunci cand va afla despre aceste cerinte, ministrul Barnaby Joyce a raspuns intr-un mod ironic: "Nu cred ca domnul Depp ma va invita la premiera urmatorului film din seria «Piratii din Caraibe»".

Citeste si:
Formula 1 Australia: Max Verstappen câștigă după o cursă...
Formula 1 Australia: Max...

Filmarile de la lungmetrajul "Piratii din Caraibe 5/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" au debutat in luna februarie. Johnny Depp va reveni pe ecrane in rolul Capitanului Jack Sparrow, alaturi de Geoffrey Rush, care interpreteaza rolul lui Barbossa. In acest moment, cei doi sunt singurii actori confimati din vechea distributie ca parte a noului lungmetraj din franciza. Orlando Bloom, care l-a interpretat in primele trei filme pe Will Turner, a declarat anterior ca se afla "in discutii" pentru reluarea rolului.

Rolul principal feminin va fi interpretat de actrita Kaya Scodelario. Pe de alta parte, personajul negativ din noua pelicula va fi interpretat de spaniolul Javier Bardem, iar australianul Brenton Thwaites, care a aparut recent in "Maleficent", va figura si el printre noii actori din distributie.

Citeste si:
Pet Expo se va desfășura între 16-17 martie 2024 la Romexpo
Pet Expo se va desfășura...

"Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales" va fi regizat de Joachim Ronning si Espen Sandberg, iar premiera este programata pentru iulie 2017. Cele patru filme din franciza "Piratii din Caraibe" au avut incasari totale, la nivel mondial, de circa 3,7 miliarde de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.