LifeStar 14 Mai 2015 10:01
Concertul pe care Julio Iglesias trebuia sa il sustina pe 20 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, a fost reprogramat, din motive tehnice, pentru 2 iulie, informeaza organizatorii evenimentului.

Artistul spaniol va incepe a doua parte a turneului sau european din 2015 pe 22 mai, la Cluj-Napoca, la Sala Polivalenta, se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Biletele achizitionate pentru spectacolul din 20 mai, de la Bucuresti, raman valabile pentru concertul din iulie, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa reprezentantilor punctului de vanzare de la care au fost procurate, incepand cu data de 18 mai.

In continuare, spectatorii interesati sa participe la evenimentul din 2 iulie isi vor putea procura biletele prin intermediul agentiei Eventim, de la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, de la Sala Palatului, precum si online, prin www.eventim.ro, la preturi variabile in functie de categoria de loc.

Julio Iglesias a vandut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate in intreaga lume, incluzand versiunile originale in mai multe limbi, compilatii si materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vandut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, in 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodata de aceasta institutie, Julio Iglesias este artistul care a cantat si inregistrat melodii in cele mai multe limbi din istoria muzicii. In cei peste 45 ani de cariera, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur si platina. A sustinut peste 5.000 de concerte in 600 de orase din intreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Julio Iglesias a cantat in duete alaturi de artisti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores. Julio Iglesias a sustinut mai multe concerte sold-out atat in Bucuresti, cat si in tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.