LifeStar 11 Mai 2015 13:42
Actorul american Morgan Freeman, in varsta de 77 de ani, a declarat, intr-un interviu recent, ca nu intelege de ce consumul de marijuana nu este legal in unele state, marturisind ca el "o mananca, o bea, o fumeaza, o inhaleaza".

Intr-un interviu recent, actorul a detaliat motivele pentru care sprijina miscarea de legalizare a consumului de marijuana, considerand ca aceasta are "multe intrebuintari utile", spre deosebire de alcool.

"Obisnuiau sa spuna: «Fumezi chestia aia, baiete, esti dependent!", a spus Freeman, razand. "Prima mea sotie mi-a oferit in urma cu multi ani. Cum o iau? Oricum! O mananc, o beau, o fumez, o inhalez!", a completat actorul, scrie MEDIAFAX.

Acesta a mai marturisit ca are dureri intr-un brat din cauza fibromialgiei si singurul lucru care il linisteste este marijuana. "Se vorbeste despre copii care au convulsii si s-a descoperit ca marijuana ii linisteste, astfel incat acesti copii sa aiba o viata. (...) Legalizati-o in strainatate", a mai spus Freeman.

Morgan Freeman, care a cunoscut succesul in cinema dupa ce a trecut de varsta de 50 de ani, a primit, in februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestatia din "O fata de milioane/ Million Dollar Baby", de Clint Eastwood. Actorul a mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din "Strada/ Street Smart", "Soferul Doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy", "Inchisoarea Ingerilor/ The Shawshank Redemption" si "Neinfrant/ Invictus". Din 1 august, starul american a putut fi urmarit pe marile ecrane din Romania in filmul "Lucy", de Luc Besson, unde joaca impreuna cu Scarlett Johansson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.